Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bebeklere Pancarlı Püre

Bebeklere Pancarlı Püre

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Bebeklere Pancarlı Püre Tarifi İçin Malzemeler

*1 adet küçük boy pancar
*1 adet küçük boy patates
*1 tutam semizotu

Bebeklere Pancarlı Püre Tarifi Yapılışı Pancarları ve patatesleri küp küp doğruyoruz 1 su bardağı suda önce pancarları haşlıyoruz 5 dk sonra patatesleri ekliyoruz 5 dk sonra da semiz otunu ekliyoruz 5 dk sonra ocağın altını kapatıyoruz Robotta geçirdikten sonra bebeğinize verebilirsiniz Ben haftada 2 kere yapıyorum İnanılmaz seviyor tadını 8 aylık bebeğim

Similar threads

Pancarlı Truff Tarifi İçin Malzemeler *2 tane orta boy pancar *1 su bardağı toz şeker *1 paket petibör bisküvi *1 portakal *1 çay bardağı iri dövülmüş ceviz *Hindistan cevizi Pancarlı Truff Tarifi Yapılışı Sizlere herkesin beğendiği ve çok pratik bir tarif vermek istiyorum Pancar tadını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Pancarlı Truff Tarifi İçin Malzemeler *2 tane orta boy pancar *1 su bardağı toz şeker *1 paket petibör bisküvi *1 portakal *1 nehir bardağı kocaman dövülmüş ceviz *Hindistan cevizi Pancarlı Truff Tarifi Yapılışı Sizlere herkesin beğendiği ve çok pratik bir tanım vermek istiyorum Pancar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
153
6 + Ay Üstü Bebeklere Pancar Püresi Tarifi İçin Malzemeler *Bir küçük pancar 6 + Ay Üstü Bebeklere Pancar Püresi Tarifi Yapılışı Kabuğunu soyduğumuz pancarları küçük küp küp doğrayarak, üzerini iki parmak geçecek kadar suda haşlıyoruz Daha sonra süzgeçte ezerek püre haline getiriyoruz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Orjinal Pancarlı Humus Tarifi İçin Malzemeler *1 kg nohut (haşlanmış) *1 su bardağı tahin *1 yemek kaşığı limon tuzu *Tuz *Buz *Pancar Orjinal Pancarlı Humus Tarifi Yapılışı Not: Bildiğiniz üzere Humus arap mutfağına özgü bir mezedir Uzun yıllar Orta Doğu’da 5 yıldızlı otellerde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
47
Mor Patatesli Ve Pancarlı Püre Tarifi İçin Malzemeler *1 adet mor patates *1 adet küçük soğan *1 diş sarımsak *1 adet havuç *1 dilim kırmızı pancar *Zeytin yağı Mor Patatesli Ve Pancarlı Püre Tarifi Yapılışı Malzemelerimizi bir çay bardağı suda haşlayalım, en son pancarı ekleyelim Püre...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
858,499Konular
982,575Mesajlar
30,323Kullanıcılar
furkan.xSon üye
Üst Alt