Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bebişimin Annesiyle Paylaştığı Peynirli Sebzeli Omleti

Bebişimin Annesiyle Paylaştığı Peynirli Sebzeli Omleti

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Bebişimin Annesiyle Paylaştığı Peynirli Sebzeli Omleti Tarifi İçin Malzemeler

*34 dal ıspanak
*Maydanoz
*1 küçük domates ya da 2 yemek kaşığı konserve doğranmış domates
*1 yumurta
*Çeyrek kuru soğan
*Tereyağı sıvı yağ
*Kaşar peyniri

Bebişimin Annesiyle Paylaştığı Peynirli Sebzeli Omleti Tarifi Yapılışı
Merhabalar sevgili anneler Bizler bebeklerimiz büyüdükçe her gün daha besleyici ve farklı neler yapıp yedirsek diye uğraşıyoruz Gerçi bide yeseler daha güzel olacak ama neyse Ben de çok iştahı olmayan 9 aylık kızıma bir şeyler yedirebilmek için uğraşıyorum
Uzatmadan gelelim tarife
?Yapışmaz bir tavaya tereyağı koyuyoruz erimeye başlarken çok az sıvı yağ katıyoruz Bu arada soğanı çok çok ince olacak şekilde doğruyoruz ve yağa bırakıyoruz ki kavrulsun Bir kenarda ıspanak maydanoz ve domates kullananlar için de domatesi doğruyoruz Soğan pembeleşince yeşillik ve domatesi katıyoruz Ben mevsimi olmadığı için yazdan hazırladığımız konserve doğranmış domatesi kullandım Bunlar böyle bir 67 dk kadar pişsin Bir kenarda peyniri rendeleyelim, yumurtamızın beyazı ve sarısını ayıralım, ben beyazına kendim yiyeceğim için biraz tuz kattım Tavadakileri şöyle bir karıştırıp peyniri dökelim bir kez daha çevirip tavanın bir yarısına yumurtanın beyazı diğer yarısına da sarısı gelecek şekilde yumurtayı paylaştıralım ve pişmeye bırakalım Piştikten sonra da beyazlı kısmını siz, sarı kısmını da bebeğiniz afiyetle tüketin Gerçekten çok lezzetli oluyor siz de çok beğeneceksiniz

858,496Konular
982,408Mesajlar
30,226Kullanıcılar
Paradise5959Son üye
Üst Alt