Becerebildiğim tek şey özlemek 1549085535 1549085535 becerebildigimtekseyozlemek5c552b6502171becerebildigimtekseyozlemek5c552b6502171 http:img471imageshackusimg47124613199905mdhi3 Güneşe kısık gözlerle bakmak gibi Cilalı sözleri kazıyorum defterimden Süslenip sırtımı dayadığım uçurum ağızlarından geri dönmüyorsam Ve hala sevdiğini söylemeyen bir gecenin çıplak gülüşüne şahitlik ediyorsam Yalan söylüyorsam hala Kaçıp kaçıp giderken Bırakırken avuçlarını bir veda havasında Sevişmeden gözlerinle Bitirmeden Yarısına gelmeden korkarak söndürülmüş bir aşkı Hasretini çektiğim sigaranın ateşinde bırakıyorsam Bende hiçbir şey kalmıyor Senden diğer hiçbir şey Bir can seni fazla özlüyor titrek bir üşümenin tam ortasında Becerebildiğim tek şey özlemek… dahası gitgide artarak sana benzemek… Beni bul bıraktığım bitişlerde Sevdası kâğıttan bir gemiyi fırtınayla tedarik eden derya gibi… Güneşe kısık gözlerle görmek gibi Tamamlanmış sözleri kazıyorum defterimden Kağıttan bir gemi yapıyorum Vefat Etmek gibi bir açılış istiyorum son sayfasından…