Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Beceriksiz ünlüler

Beceriksiz ünlüler
0
58

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Yetersiz ünlüler Ünlüler kervanında pek isimler varki ünlü olduklarına bakmayın beceremedikleri şeyleri duyduğunuzda hayretler içinde kalıp bunlar nasıl ünlü olmuş diyeceksinizbeceriksizunluler5c4e869019b6ealt :D Big Grin :D Bakın ünlülerin beceremediği işler nelermiş? Başarılılar, zenginler ve birçoğumuza göre onlar 'mükemmel'ler Ama bundan başka madalyonun öteki yüzü var; sanılanın tersine ünlülerin birçoğu, normal bir insana ’çocuk oyuncağı’ gibi gelen bazı becerilere sahip olmaktan bile acizler Kimi dudak boyası süremiyor, kimi fermuar çekemiyor 1548650123 1548650123 beceriksizunluler5c4e86904b569beceriksizunluler5c4e86904b569 beceriksizunluler5c4e86904b569 Pamela Anderson: Dudak Boyası sürmekten bile aciz Ayna karşısına geçip makyaj yapmayı beceremiyorum Bir ruj sürmekten bile acizim, açık konuşmak gerekirse o işi de güzellik uzmanına yaptırıyorum İşte bu yüzden de evimde her zaman bir makyöz bulundurmak zorunda kalıyorum Donald Trump: Asla çocuk bezi değiştiremem Erkekler artık çocuk bezi değiştirmeyi öğrendiler Genç babalar bu işi eğlenceli bile buluyorlar Lakin ben bu konuda yetenekli sayılmam, bir defa denedim yeniden denemem Çocuk bezi değiştirmek öbür bir kabiliyet işi Katiyen çocuk bezi değiştirmem Oprah Winfrey: Diğer şoförlere muhtaçYıllardan beri araba kullanırım, fakat bir defa olsun benzin istasyonuna girip de arabama benzin koymayı başaramadım Bu işin nasıl yapıldığını biliyorum ama hortumun ağzını arabanın yakıt deposuna yaklaştıramıyorum Eğer yakıt istasyonunda bir görevli bulamazsam, oradaki diğer sürücülerden takviye istiyorum Eva Longoria: Fermuar çekemiyorum Fermuarlı giyeceklerden nefret ederim, çünkü fermuar kullanmayı bir türlü öğrenemedim Fermuarı çekerken mutlaka bir hata yapıyorum, dişlisi takılıyor Çantanın fermuarını kapatırken de zorlanıyorum Benim için en iyisi fermuarlı eşya kullanmamak Elton John: Teknoloji özürlüBen bir teknoloji özürlüyüm Ne yalan söyleyeyim, şu teknolojinin inanılmaz ürünleri beni korkutuyor Cep telefonum değil, evimde bilgisayar bulamazsınız Televizyon izlerken bile ara sıra ürküyorum  

858,506Konular
983,004Mesajlar
33,105Kullanıcılar
2955SamsunSon üye
Üst Alt