Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bedava vds lazım

Bedava vds lazım
2
195
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Similar threads

• Kilitli
DILDO API SERVİCES NOT: Daha Fazlası İçin İT Grubumuza Gelmeyi Unutmayın IT Grup: (it gurubu içi özel hesap pub edecez gelmeyi unutmayın) *** *** Gizli metin: Gizli metni görüntülemek için yeterli hakka sahip değilsiniz. Forum konusunu ziyaret edin! ***
Cevaplar
52
Görüntüleme
635
  • Kilitli
Selamlar discord üzerine 2 boost basınca 4 gb ram vds falan veren sunucular vardı onlar hala duruyor mu veya dediğim gibi vds veren birileri varsa yardımcı olabilir mi ?
Cevaplar
1
Görüntüleme
82
  • Kilitli
Arkadaşlar şimdi açıklayacağım ama adım adım yapmanızı tavsiye ediyorum Not : 1 yıllıktır ve 25 gb ram vardır. Öncelikle şu siteye girin : *** *** Gizli metin: Gizli metni görüntülemek için yeterli hakka sahip değilsiniz. Forum konusunu ziyaret edin! *** 2. adım oraya girince kod yazma...
Cevaplar
129
Görüntüleme
2K
  • Kilitli
Melancia Api Service Olarak bir VDS PAYLAŞAYIM DEDİM ARTIK HER 2 HAFTADA 1 KEZ VDS PAYLAŞIMI OLACAKTIR. *** *** Gizli metin: Gizli metni görüntülemek için yeterli hakka sahip değilsiniz. Forum konusunu ziyaret edin! *** HIZLI OLAN KAZANIR 1 AY AKTİF OLACAKTIR.
Cevaplar
9
Görüntüleme
343
  • Kilitli
illegal izinli vds satan telegram yada discord versin
Cevaplar
4
Görüntüleme
80
858,464Konular
981,136Mesajlar