Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bedduâ

Bedduâ
0
168

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Kendinize, evlâdınıza, bedduâ etmeyiniz Allah'ın kaderine râzı olunuz Nîmetlerini artırması için duâ ediniz (Hadîsi şerîfBerîka)

Ananın, babanın çocuğuna olan ve mazlûmun zâlime olan bedduâları red olunmaz (Hadîsi şerîfEbû Dâvûd, Tirmizî, İbni Mâce)

Similar threads

Allahü teâlâ Kur'ânı kerîmde meâlen buyurdu ki: Bana (hâlis kalb ile) duâ ediniz Duânızı kabûl ederim (Mü'min sûresi: 60) Allahü teâlâyı unutarak, gafletle edilen duâ kabûl olmaz (Hadîsi şerîfMevâhibi Ledünniyye) Mü'minin din kardeşi için, arkasından yaptığı hayır duâ kabûl olur Bir melek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
157
Kendinize, evlâdınıza kötü duâ etmeyiniz Allah'ın kaderine rızâ gösteriniz Nîmetlerini arttırması için duâ ediniz (Hadîsi şerîfBerîka) İslâm dîni ve bütün semâvî (ilâhî) dinler her işin Allahü teâlânın takdîri ve irâdesi (dilemesi) ile olduğunu bildirdi Fakat insan bir işin ezelde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
Beddua Ne Demektir Beddua Bir kimsenin aleyhine yapılan duadır Bir sebepten dolayı herhangi bir kimse hakkında kötümser istek ve temennîde bulunmak, hayır duanın zıddı Farsça fena, çirkin, fena, yaramaz anlamına olan bed kelimesiyle, Arapça dua kelimelerinden meydana gelmiş bir terkiptir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
203
Allahü teâlâdan korkunuz! Sözümü iyi dinleyiniz ve itâat ediniz Ben öldükten sonra gelecekler, çok ayrılıklar göreceklerdir O zaman benim ve halîfelerimin yolumuza sarılınız Dinde yeni ortaya çıkan şeylerden kaçınınız Çünkü bu yeni şeylerin hepsi bid'attir Bid'atlerin hepsi dalâlettir, doğru...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
Beddua nedir? anlamı Bir kimsenin aleyhine yapılan dua Kendinize, evladınıza, beddua etmeyiniz Allah'ın kaderine razı olunuz Nimetlerini artırması icin dua ediniz (Hadisi şerifBerika) Ananın, babanın cocuğuna olan ve mazlUmun zalime olan bedduaları red olunmaz (Hadisi şerifEbU DavUd...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
858,505Konular
982,805Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt