Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Beden temizliği ile 10 yaş gençleşin

Beden temizliği ile 10 yaş gençleşin
0
42

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Gövde temizliği ile 10 yaş gençleşin ceset temizliği konusunda neler yaparız Yılda 2 kez yapılan detoksla vücudumuz toksinlerinden arınırGövde temizliği yılda 2 defa yapılır Güz ve ilkbaharda dolunay olduğunda ayın çekim gücünden istifade ederek, vücudumuzdaki suları da çekeceğini düşünerek bu kullanım yapılıyor arkadaşlarımbedentemizligiile10yasgenclesin5c506c363ed1agifalt :tik: :tik: :tik: 1548774449 1548774449 bedentemizligiile10yasgenclesin5c506c37421e5bedentemizligiile10yasgenclesin5c506c37421e5 bedentemizligiile10yasgenclesin5c506c37421e5 Vücudumuzdaki kalın bağırsaklar, safra kesesi, karaciğer, akciğerler, pankreas ve dalak gibi organlarımızı temizleyerek hücrelerimizi 10 yaş gençleştirebiliriz Cisim temizliği hangi hastalıklara aleyhinde etkili : Ölümcül hastalıklardan kanser, karaciğer iltihabı Bhepatit C,mide reflü, ülser, kalın bağırsak rahatsızlıklarında, hemoroiti, safra kesesi taş ve kumlarında fazla etkilidir Uygulayacağınız bu kürle bağırsaklarınızı, sindirim sisteminizi arındırarak rahatlatacaksınız Eylül, ekim kasım aylarında her ayın dolunay olduğu vakit ;gökteki ayın 9 da başlıyor, gökteki ayın 15günü tam dolunay olduğu günde bitiyor Sabah: Lahana, havuç, yeşil elma ve kırmızı pancar bunun yanına mevsimine tarafından ıspanak, maydanoz, ham olarak katı meyve sıkacağı ile suları sıkılarak her sabah kahvaltı yerine 2 kadeh vücut sıcaklığında içine 1 tatlı kaşığı zeytinyağı koyularak yudum yudum içilecek Not:Bu sebzelerin içindeki vitaminler yağda çözündükleri için zeytinyağı mutlaka konulmalı,aksi halde vitaminlerden davranmak mümkün yok Öğlen :mevsiminde olan sebzeler 5 dakika dek hafif haşlanarak yenilecek suları da içilecek Akşam: salata , ve sebze çorbası tüketilecek diğer bir şey yenilmeyecektir son gece akşam yemeği yerine 1 su bardağı limon suyu ve 1 su bardağı zeytin yağını yudum yudum içilecek ve burundan nefes almaya itina gösterilecek oysa yağ vücutta gezinsin ve bedeni temizlesinsabahleyin kalkınca da lavman yapılacak id Kür baştan başa yemememiz gereken yiyecekler Ekmek ,hayvansal gıdalar et süt yumurta, peynir ,konsantre gıdalar,şeker yenmeyecek,kolalı içecekler,kahve, siyah akarsu içilmeyecek  

858,497Konular
981,966Mesajlar
29,964Kullanıcılar
canbasSon üye
Üst Alt