Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bedirhan Gokce Baba Anneme İyi Bak Şarkı Sozu

Bedirhan Gokce Baba Anneme İyi Bak Şarkı Sozu
0
93

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Bedirhan Gokce Baba Anneme İyi Bak Sozleri
Bedirhan Gokce Baba Anneme İyi Bak Şarkısı Sozleri

Baba, anneme iyi bak olur mu?
Benden sana evlat vasiyetidir; baba, anneme iyi bak!
Akşam en heyecanıyla televizyon izlerken, sen anneme bak
Yaşanmışlıklarını goreceksin cocuksu bakışlarında;
Yaşattıklarını, yaşatamadıklarını, sana adanmış koskocaman bir omru goreceksin bakışlarında
Akşamları gec geldiğinde yiyemediği lokmaları goreceksin, boğazına dizilen
Sen kızmayasın diye, uyurken komşulara gidişlerini, bizim ağzımızı kapatmalarını, yureğinin ağzına geldiği zamanları goreceksin
Baba, anneme iyi bak
Hanım ben gidiyorum dediğinde, sen merenleri inene kadar ardından bakan insana bir kez durup, merenin 5 ci basamağında, sen bak!
Gozlerinde sen daha gitmeden seni ozleyen bir kadın goreceksin
Sokakta gorduğun arkadaşının sıktığın eli gibi bir kez olsun sarıl ona
Sıkıca!
Sevgiyle!
Saatlerini harcadığın kahve sandalyesinde, yudumlarken bardağından cayını; hic birinin tadının annemin cayının tadına benzemediğini fark ederek; evde, senin icin yemek yapmanın telaşında olan o kadını duşun
Koyarak uc beş kuruş yarım bıraktığın bardağın yanına, en hızlı adımlarınla koş baba
Seni terk eden annen gibi,
Ardından bıcaklayan dostların gibi,
Senin kıymetini bilmeyen evlatların gibi değil;
Ne zaman duşsen, canın acımasın diye duştuğun yere cimen olan,
Her bayramda senin elini evimin direği diyerek open o kadına iyi bak baba
Ne kadar usulca cıksan da merenleri
Senin geldiğini daha ilk basamakta anlayan kadına,
Yuzun asıksa, mutfağında sessizce ağlayan ama sana soğanın ne kadar acı olduğunu soyleyen kadına,
Sen hastaneye yattığında; ağlarken uyuyan, uyanınca ağlayan; bu ev cok buyuk geldi bana diyen anama iyi bak baba
Sarıl bu anneler gununde boynuna
Tut ellerinden, opuver
Ve deki ona;
Siyah saclarımın terk ettiği yıllarımdan geriye, bir sen kaldın ve ben bir tek sana kaldım!
Anama iyi bak baba
Onun gozlerinde sana adanmış koskocaman bir omur goreceksin

imagesbedirhangokcebabaannemeiyibaksarkisozu5ada65401d6e1