iltasyazilim
FD Üye
Malzemeler :
• 800 g dana biftek veya bonfile
• 1 küçük soğan
• 3 çorba kaşığı sıvı yağ
• 500 g mantar
• Yarım limonun suyu
• 1 Tatlı kaşığı toz şeker
• 250 ml sıvı krema
• 1 Tatlı kaşığı hardal
• Tuz ve karabiber
Hazırlanışı :
Eti 12cm kalınlığında şeritler halinde kesin Soğanı doğrayın Yağı, ızgarada ısıtın ve eti pişirin Et pişince, çıkarın ve bir kenara alın Izgaraya soğanı ve mantarları koyun ve 10 dakika pişirin Limon suyunu ve şekeri ilave edin Tuz ve biberi ekleyin İyice karıştırın, eti ve kremayı koyun ve çok yavaş olarak 10 dakika pişirin Hardalı da ilave ettikten sonra karıştırın ve hemen servis yapın
• 800 g dana biftek veya bonfile
• 1 küçük soğan
• 3 çorba kaşığı sıvı yağ
• 500 g mantar
• Yarım limonun suyu
• 1 Tatlı kaşığı toz şeker
• 250 ml sıvı krema
• 1 Tatlı kaşığı hardal
• Tuz ve karabiber
Hazırlanışı :
Eti 12cm kalınlığında şeritler halinde kesin Soğanı doğrayın Yağı, ızgarada ısıtın ve eti pişirin Et pişince, çıkarın ve bir kenara alın Izgaraya soğanı ve mantarları koyun ve 10 dakika pişirin Limon suyunu ve şekeri ilave edin Tuz ve biberi ekleyin İyice karıştırın, eti ve kremayı koyun ve çok yavaş olarak 10 dakika pişirin Hardalı da ilave ettikten sonra karıştırın ve hemen servis yapın