iltasyazilim
FD Üye
MALZEMELER
4 Kalem Kuzu Pirzola
1 Patlıcan
12 Çay Bardağı Süt
1 Tatlı Kaşığı Un
1 Yemek Kaşığı Kaşar Peyniri Rendesi
¼ Domates
1 Sivri Biber
1 Dal Maydanoz
1 Yemek Kaşığı Tereyağı
HAZIRLANIŞI
Pirzolaları ızgara veya teflon tavada kızartınPatlıcanı közleyip kabuklarını temizleyin ve iyice ezerek soğumaya bırakın
Tereyağını kızdırıp unu kavurunPatlıcanları ilave edip iyice karıştırınKaşar rendesini ve sütü ilave edip karışımı bir taşım kaynatın
Servis tabağına beğendiyi yayıp üzerine pirzolaları dizinKözlenmiş domates ve biberle birlikte sıcak olarak servis yapın
4 Kalem Kuzu Pirzola
1 Patlıcan
12 Çay Bardağı Süt
1 Tatlı Kaşığı Un
1 Yemek Kaşığı Kaşar Peyniri Rendesi
¼ Domates
1 Sivri Biber
1 Dal Maydanoz
1 Yemek Kaşığı Tereyağı
HAZIRLANIŞI
Pirzolaları ızgara veya teflon tavada kızartınPatlıcanı közleyip kabuklarını temizleyin ve iyice ezerek soğumaya bırakın
Tereyağını kızdırıp unu kavurunPatlıcanları ilave edip iyice karıştırınKaşar rendesini ve sütü ilave edip karışımı bir taşım kaynatın
Servis tabağına beğendiyi yayıp üzerine pirzolaları dizinKözlenmiş domates ve biberle birlikte sıcak olarak servis yapın