Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Beğenilen nickler

Beğenilen nickler
0
65

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Beğenilen nickler facede takdire değer sözler en çok hayran eden facebook sözleri facebookta en çok sözler mynet oyun nickleri facede ßenim hayrım var! Lakin aynım yoq ! kayqım var ama kayßım yoq Sana saygım var fakat Tahammülüm yoq qitme qeriye dön unutma adımı ĶĔŃĎĨ ĶÁĎĔŔĨМĨ ĶĔŃĎМ ŶÁŹĎıМ ĶĔŃĎĨ МĔŹÁŔıМı ĶĔŃĎĨМ ĶÁŹÁČÁğıМ รєשﻮเ אüгєк เรtєг รєภ אคlคภςıรıภ รєשﻮเ๔єภ คภlค๓คאคภ zคשคllıรıภ Ne sEnInLe oLuYo nE De sEnSiZ яυнυм вєηι тєякєттι уαηℓızıм BaNa dÜnÜmÜ GeTiRn bN SiZe yArInIlArImI VeRiYiM ßen onu kaybetmedim o kendini kaybetti!! ѕαкℓıм∂α ѕєν∂αм ѕαкℓıм∂α ѕєν∂αм ѕαкℓıм∂α єη ѕσℓυм∂α รєש๓єк öl๓єкtг ๒ภςє ๒ภ๔є รєש๓เşt๓ öl๓є๔ภ öภςє єรкเ๔єภ кคгคภlıкtภ к๏гкคг אคğ๓ยг๔คภ üгקєгเг๔๓ şเ๓๔เ кคгคภlıкlคг รıг๔คşı๓ אคğ๓ยгlคг ﻮözאคşı๓ ๏l๔ย Ne Yetkisiz Ne de Fazlasını Ara Seni Üzenle Asla Uğraşma Tak Boynuma İpini, veya kes biLeğimi Sensiz yaşatacağına öLdür ßeni, daha iyi !! geçmişten sözler BuLUtLaR AğLıYoRsA bEn SuSaRıM :!: BeN AğLaRqEnDe OnLaR SuSSuN! тαηяıм вι кυℓυη∂αη ∂ανα¢ıуıм::: ƒαякıмı ƒαякєтιιη уα αятıк ƒαякєтѕєη ∂є ƒαякєтмєz уαℓαη ∂σѕтυм αşк ∂ιє вιşєє уσк вη υηυтαмα∂ıм güℓüм ѕєηιη уαρтığıηı уαραмα∂ıм  

Similar threads

Süslü nickler ๒เt๓เş ๏l๔ยğย เçเภ คğlค๓ค ๏l๔ยğย เçเภ ﻮül!! ηє кα∂αя ∂єтαуℓı ρℓαηℓαяѕαη кα∂єя ѕαηα σ кα∂αя ѕєт νυяυя çค๒ค ﻮöรtєг๓є çüภкü єภ เאเ şєאlєг єภ คz ๒єкlє๔เğเภ zค๓คภ ﻮєгçєкlєşเг… єη вüуüк σℓαуℓαя єη тαηтαηαℓı σℓαηℓαя ∂єğιℓ єη ѕєѕѕιz ѕααтℓєя∂ιя!! öğгєtเlєภ єภ z๏г ๔єгร ђคאคttค ђคภﻮเ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
En cix nickler cix nickler en cix nickler 2010 oyun nickleri İletinizin fazla öbür ve havalı olmasını istiyorsanız bu nickler tam sizlik buyrun arkadaşlar мiŁŁэt αşıк oŁμø søηЯα αŁкøŁiк ßэη кэηđiмэ hmde üstэŁiĸ ÞŁαtøηiк ) ڪےє я ﻛ є я í ڪےє я ط є ﻛ τ ڪےí τ í l Âﯼì ĶяąŁ™ †єяк є∂iℓмiş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
38
duygulu,romantik aşk nickleri romantik aşk nickleri duygulu aşk nickleri deniz ile ilgili nickler denizle ilgili nickler en romantik DUYGULU NİCKLER Hêr Gêcên Gùn ßirâz Dâha Aciyør CanimHêr Geçên Gùn ßirâz Daha Kân Kâybêdiyør HâyaLLêrim вєη∂єη αуяı ѕєη şιм∂ι мυтℓυмυѕυη؟؟ вєη вöуℓє αğℓαякєη...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
en hoş aşk nickleri güzel aşk nickleri en güzel aşk nickleri nickler fazla en nickler ∂üηуα∂α вιяιηι ¢σк ƒαzℓα ѕєνє¢єкѕєм σ вєηιм öℓє¢єgιм кιşι σℓα¢αк ιηѕαηℓαя gєçιуσя нαуαтıм∂αη¢αηıм ∂є∂ιgιмвєş ραяα єтмєѕ ιηѕαηℓαя!!! | | уαραмαz,уαşαуαмαz вυ кαℓвιм ѕєηѕιz нєяşєуιм ∂υя gιтмє! | |...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
çokk güzelllllllll ¢ạи¡м¡ ץoℓĐạ ьųℓĐųм # ((¯ICODE»¦«´¯))N?CK?N?Z ((¯ICODE»¦«´¯)) Kahramanl???n ölçütü kaç ki?iyi kurtard???n m?d?r? Yoksa kar??l?ks?z dü?ündü?ün her insan için bir kahraman m?s?nd?r? | ¤ۣۜ¤ | ((N?CK?N?Z)) | ¤ۣۜ¤ Bu can sana kurban And if you go, I wanna go with...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
858,475Konular
981,252Mesajlar
29,553Kullanıcılar
yk393939Son üye
Üst Alt