Begüm Kütük Yaşaroğlu ilişkisi üzerine söyleşi erdil yaşaroğlu begüm kütük melek dizisi begüm kütük röportaj üçgenin taban olmayan kenarı nişanlandı Begüm Kütük reslerinden anlaşılacağı üzere hoş hoş bi bayan Ve bu bayan sevgilisi ile ilgili birşeyler anlatmış bakalım ne demiş 1549615 1549615 begumkutukyasarogluiliskisiuzerinesoylesi5c4de8542f129begumkutukyasarogluiliskisiuzerinesoylesi5c4de8542f129 http:img397imageshackusimg397304913xa3 GENÇ OYUNCU BEGÜM KÜTÜK, SEVGİLİSİ ERDİL YAŞAROĞLU'YLA İLİŞKİSİNİ ANLATTI 'Biz çok zıtız gerçekten O çocuk gibi, ben pek değilim İyi anlaşıyoruz, hiç büyük bir kavgamız olmadı Ben evlenip boşanmak istemiyorum Yaşlandığımda el ele tutuşup onunla benzer resme bakmak istiyorum' Ekranla tanışmanız nasıl oldu? Gerçekten her şey 2001 senesinde 'En İyi Profesyonel Manken Yarışması'nda üçüncü olmamla başladı Orada tanındığım için cümbür cemaat modellik yolunda ilerleyeceğimi düşündü, ama ben oyunculuk teklifi gelir gelmez kabul ettim Oyunculuğa 'Melek' dizisiyle başladım O bittikten sonra 'Ağa', 'Kurtlar Vadisi' ve 'Hayat Güzeldir'de rol aldım Bunların içinde en fazla ses getiren 'Kurtlar Vadisi' oldu O projeden daha sonra hayatınızda neler değişti? Fazla şey değişti Bunun birincil tepkilerini sokağa çıktığım anda yaşadım Nereye gitsem, kiminle konuşsam cümbür cemaat beni 'Safiye' diye çağırmaya başladı Fiilen sokağa çıktığınızda, 'Kurtlar Vadisi'nin saygı gören ve gücünü asla red edemeyeceğiniz bir dizi olduğunu anlayabiliyorsunuz Ben sokakta hálá 'Safiye' diye çağrılıyorum hatta Rolünüzle ilgili hiç unutamadığınız bir anınız var mı? Başıma birçok durum geldi Otoparklarda para almamaları, bir takım yerlerde hesap ödetmemeleri, 'Babanıza saygılar', 'Polat Ağabey’e fazla selamlama' gibi durumları çok yaşadım Fakat hayatım boyunca karşılaştığım en ilginç olay, Kızıltoprak’ta yakıt alırken başıma geldi Bütün yakıt alırken, arkamdan bir adam geldi ve bir zarf uzattı Ben adama 'Bu ne?' der gibi baktım Zarfın üstünde 'Polat Alemdar ve Ailesi' yazıyordu Bir düğün davetiyesiydi Adam 'Gelirseniz çok seviniriz' dedi ve gitti Şaşkınlıktan adamın gerisinde bakakaldım 'Kurtlar Vadisi'nden sonradan neler yaptınız peki? sonra Safiye’ye benzer çok öneri geldi, fakat hiçbirini kabul etmedim 1,5 yıl baştan başa sinema programı sundum Bu benim için koskocoman zevkti Meşhur yönetmenlerle, meşhur oyuncularla kendi programım için röportajlar yaptım Bu yaptığım en keyifli işlerden biri oldu sonra bir gün Kartal Tibet beni fark etti ve 'Hayat Güzeldir' için teklifte bulundu Küçüklüğümden beri hayranı olduğum Kartal Tibet’in teklifini hemen kabul ettim Çok neşeli ve fazla hoş bir meslek oldu, lakin maalesef reyting yüzünden yayından kaldırıldı Bu beni fazla üzdü fakat hayatın bir gerçeği işte Diziler bitiyor, diziler başlıyor Siz tescilli bir modeldiniz fakat oyunculuğu seçtiniz Neden? Oyunculuk benim sevdiğim bir alan Basında bana hálá 'manken Begüm Kütük' deniyor Bundan rahatsız olan biri değilim Çünkü modellik de oyunculuk dek saygıyı hak ediyor Neden devam etmediniz peki modelliğe? Çünkü modelseniz, kendinize daha artı uyarı etmeniz gerek Spor yapmalı, diyetinize uyarı etmeli ve daha bir sürü detaylarla uğraşmalısınız Ben bu değin uyarı etmiyorum kendime Çok iştahlı olmam da bambaşka bir öğe tabii! Katiyen, yalnızca beyaz peynirle yaşayamam Magazin basınında o kadar yer almamanıza rağmen, erkek arkadaşınız Erdil Yaşaroğlu ve eski sevgilisi Şebnem Dönmez’le birlikte göründüğünüz fotoğraf fazla konuşuldu Sizce bu durum niçin bu dek büyüdü? Benim içim bu konuda fazla sıcacık Erdil’le 14 aydır fazla düzgün ve güzel giden bir ilişki yaşıyorum Yıllar önce, Erdil ve Şebnem bir ilişki yaşamışlar ve sonradan bitirmişler Yıllar daha sonra da ben Erdil’le bir ilişki yaşamaya başladım Erdil’le Şebnem hálá arkadaşlar ve keza Şebnem benim de arkadaşım Dıştan birbirimizi gördüğümüz zaman arkadaşımıza selamlama vermeyecek miyiz? Böyle abuk subuk bir şey olabilir mi? Bu keza saygısızlık ayrıca de büyük bir ayıp Bu olay niçin bu dek büyüdü anlamadım Hem çoğalan ne? Evet, Şebnem var, ben varım, Erdil var Abuk Subuk yani, güldüm geçtim Bizi çektiklerinde böyle bir haber çıkacağını bile varsayım etmedik Yalnızca o yok ama Tamer’le (Karadağlı) dans ettim, ertesi gün 'Yanak yanağa dans ettiler' diye yazdılar Ve erkek arkadaşım var üstelik Ona da mı saygıları değil? Magazinin gücünden ilk defa korktum Erdil’le evlenip sonradan boşanmak istemiyorum id Erdil Yaşaroğlu ile ilişkiniz nasıl gidiyor? Biz çok zıt karakterlere sahibiz gerçekten O çocuk gibi, ben pek değilim Onun artı neşe saçan olması bazen sinirimi bozuyor Ondan fazla şey öğreniyorum Sakinliği, dinginliği ve gerçekte hayatta hiçbir şeyin güç olmadığını Evliliğe gider mi, bilmiyorum İyi anlaşıyoruz, hiç büyük bir kavgamız olmadı Ben evlenip boşanmak istemiyorum Yaşlandığımda el ele tutuşup onunla benzer resme bakmak istiyorum