Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Behlül'den Ahmet Kaya şarkısı

Behlül'den Ahmet Kaya şarkısı
0
58

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Behlül'den Ahmet Kaya şarkısı Ahmet kaya Hayranı olduğu ortaya çıktı 1548651544 1548651544 behluldenahmetkayasarkisi5c4e8c1e233e0behluldenahmetkayasarkisi5c4e8c1e233e0 behluldenahmetkayasarkisi5c4e8c1e233e0 Başrolünü oynadığı “Gümüş, “Menekşe ile Halil dizileriyle Ortadoğu ve Balkanlarda Türkiye’de olduğu değin şöhret sahibi olan Kıvanç Tatlıtuğ’un Ahmet Kaya hayranı olduğu ortaya çıktı Tatlıtuğ, önceki gece yakın arkadaşı “Samanyolu dizisinin avukat Ali’si Kıvanç Kasabalı’yla birlikte Dilara Endican’ın Kanaltürk’teki “İster Dinle, İster Seyret programına konuk oldu Cümbür Cemaat Tatlıtuğ’un yalnızca sohbet edeceğini sanarken meşhur oyuncu stüdyoya gelen Ufuk Coşkun’un sazı eşliğinde iki Ahmet Kaya şarkısını ansızın okudu ve ilk olarak Kasabalı almak üzere ekran başındakileri sesinin güzelliğiyle şaşırttı Kaya’nın “Yağmur Gözlüm ve “Penceresiz Kaldım Annem şarkılarını hatasız okuyan Tatlıtuğ’un performansını gören Kasabalı, arkadaşına övgüler yağdırdı ve “Bu yönünü ilk olarak ben de burada görüyorum dedi Tatlıtuğ, şarkı söylemeyi sevdiğini ancak albüm tümdengelim gibi bir isteğinin olmadığını söyledi  

858,481Konular
981,457Mesajlar
29,614Kullanıcılar
zazahshaSon üye
Üst Alt