Behzat Ç 17 Haziranda Savcı Vurulduğunda Çalan Şarkının Sözleri Behzat Ç 17 Haziranda çalan şarkının sözleri Behzat Ç Savcı Esra Vurulduğunda Çalan Şarkı Sevgili melekler, sezon finali ila ekranlara veda eden fenomen dizilerden Behzat Ç Bir Ankara Polisiyesinde çalan bir şarkının sözlerini sizlerle paylaşacağız 17 Haziranda yayınlanan bölümde, Behzat Ç savcı vurulduğunda çalan şarkı sözlerini sizlerle paylaşıyoruz aşağıdabehzatc17hazirandasavcivuruldugundacalansarkininsozleri5c57e39b595e2alt 1549263767 1549263767 behzatc17hazirandasavcivuruldugundacalansarkininsozleri5c57e39b8fc2cbehzatc17hazirandasavcivuruldugundacalansarkininsozleri5c57e39b8fc2cbehzatc17hazirandasavcivuruldugundacalansarkininsozleri5c57e39b8fc2c Seni seviyorum Seni özlüyorum Tükendim içinde, biliyorum Bitirdim kendimi, görüyorum Seni unutamıyorum Seni özlüyorum Gel beni kurtar, düştüğümü görmeden Gel beni kurtar, öldüğümü bilmeden Gel beni kurtar, düştüğümü görmeden Gel beni kurtar, vurulduğumu bilmeden Ve elimde bir cinayet Kalbimde kan lekesi İzleri sildim evet Üstünde cesetleri Seni ben sevdim Seni her zaman bildim Gel beni kurtar, düştüğümü görmeden Gel beni kurtar, boğulduğumu bilmeden Ve elimde bir canice Kalbimde kan lekesi İzleri sildim evet Üzerinde cesetleri Seni seviyorum Seni özlüyorum Jehan Barbur