Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Behzat Ç Seni Kalbime Gömdüm ne zaman gösterime girecek

Behzat Ç Seni Kalbime Gömdüm ne zaman gösterime girecek

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Behzat Ç Seni Kalbime Gömdüm filmi gösterim tarihi
Behzat Ç Seni Kalbime Gömdüm filminin afişi
Behzat Ç Seni Kalbime Gömdüm

Behzat Ç Seni Kalbime Gömdüm 28 Ekim ’de Sinemalarda
Sezonun en beğenilen ve harikulade sezon finali ile izleyenlerinden bir defa daha tam not olan Behzat ÇBu kere sinema filmi ile izleyenlerinin beğenisine çıkmaya hazırlanıyor

Çekimleri takriben 5 ay süren Behzat Ç Seni Kalbime Gömdüm filminde başrolleri Erdal Beşikçioğlu, Fatih Artman, İnanç Konukçu, Berkan Şal, Canan Ergüder, Ege Aydan ve Nejat işler paylaşacak Geniş bir oyuncu kadrosuyla hazırlanan filmde ayrıca Hazal Kaya, Ayda Aksel, Rıza Kocaoğlu, Tolga Tekin, Nihat İleri, Cansu Dere gibi oyuncularda rol alıyor *

Similar threads

behzat ç behzat ç seni kalbime gömdüm behzat ç seni kalbime gömdüm vizyonda behzat ç seni kalbime gömdüm ne süre vizyonda? Geçtiğimiz yıl bir tv kanalında yayınlanan polisiye dizi Behzat Ç'nin filmi 'Behzat Ç Seni Kalbime Gömdümün İstanbul galası İstinye Park'ta gerçekleştirildi Dizi ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
Behzat Ç Seni Kalbime Gömdüm filmi galası behzat ç seni kalbime gömdüm filmi behzat ç sinema filmi galası konusu oyuncuları haberleri burada arkadaşlar Behzat Ç dizisi izleyici göre beğeni topladı, böylece alkış topladı ki Behzet Ç replikleri dillere dolandı Melek'lerim Başrolünü Erdal...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
BEhzat Ç Seni Kalbime Gömdüm Filmi behzar ç seni kalbime gömdüm, filmi, film, sinema filmi, seti, oyuncuları, ne vakit vizyona girecek, gösterim tarihi, görüntüleri, resimleri, konusu, hikayesi, senaryosu, haberleri burada arkadaşlar 28 Ekim'de vizyona girecek olan Behzat Ç Seni Kalbime...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Behzat C Seni Kalbime Gomdum filmi gosterim tarihi Behzat C Seni Kalbime Gomdum filminin afişi Behzat C Seni Kalbime Gomdum Behzat C Seni Kalbime Gomdum 28 Ekim ’de Sinemalarda Sezonun en beğenilen ve muhteşem sezon finali ile izleyenlerinden bir kez daha tam not olan Behzat CBu kez...
Cevaplar
0
Görüntüleme
148
Behzat Ç Bir Ankara Polisiyesi, Emrah Serbes'in aynı isimli romanından esinlenerek hazırlanmış Türk polisiye televizyon dizisi Tarkan Karlıdağ yapımcılığında birincil bölümü 19 Eylül 2010 Pazar günü Star TV'de yayımlanmıştır Başrol oyuncusu Erdal Beşikçioğlu'durYardımcıları İnanç Konukçu, Fatih...
Cevaplar
0
Görüntüleme
301
858,497Konular
981,905Mesajlar
29,931Kullanıcılar
yskermjxSon üye
Üst Alt