Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Behzat Ç. Yeni Sezon Jenerik Şarkısının Sözleri

Behzat Ç. Yeni Sezon Jenerik Şarkısının Sözleri
0
73

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Behzat Ç Yeni Sezon Jenerik Şarkısının Sözleri Pilli Bebek Olsun Şarkısı sözleri Behzat Ç'nin yeni jeneriğinde çalan şarkını sözleri Reytingli dizilerin başında gelen Behzat Ç dizisi yeni sezonda ekranlara gelmeye hazırlanırken yeni jeneriği de dönmeye başladı Biz de bu yazımızda Behzat Ç'nin yeni jeneriğinde çalan şarkını sözleri ile karşınızdayız 1549247189 1549247189 behzatcyenisezonjeneriksarkisininsozleri5c57a2d96fb1ebehzatcyenisezonjeneriksarkisininsozleri5c57a2d96fb1ebehzatcyenisezonjeneriksarkisininsozleri5c57a2d96fb1e Yorgun gecelerin arkasından Her Zaman aynı yere dönerken Islak sokaklar boyu düşündüm Solmuş insanların yüzünde Gülüş beklerken Tren yolları boyu düşündüm Yarı senelerdir uzaktayım ben Özlemlerin hep sessiz, içten Ama yalanlar görüyorum hala Burdan bakınca şu ebedi dünyaya Olsun çağrıda bulunmak de baskı bundan böyle Çocuk düşlerimiz değil artık Erken ölümlerin peşinde Defalarca aynı yere dönerken Islak sokaklar boyu düşündüm Borcum varmış gibi kendimden Tebessüm beklerken Tren yolları boyu düşündüm Güya yıllardır uzaktayım ben Özlemlerin hep gürültüsüz, derinden Ama yalanlar görürüm hala Burdan bakınca şu sonsuz dünyaya Olsun seslenmek de kuvvet bundan böyle Çocuk düşlerimiz değil bundan böyle  

858,481Konular
981,457Mesajlar
29,614Kullanıcılar
zazahshaSon üye
Üst Alt