Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Behzat C Yeni Sezon Jenerikte Calan Şarkı Sozu

Behzat C Yeni Sezon Jenerikte Calan Şarkı Sozu
0
133

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Pilli Bebek Olsun Şarkısı sozleri

Behzat C'nin yeni jeneriğinde calan şarkını sozleri

Yorgun gecelerin ardından
Hep aynı yere donerken
Islak sokaklar boyu duşundum
Solmuş insanların yuzunde
Gulumseme beklerken
Tren yolları boyu duşundum

Sanki yıllardır uzaktayım ben
Ozlemlerin hep sessiz, derinden
Ama yalanlar goruyorum hala
Burdan bakınca şu sonsuz dunyaya

Olsun demek de zor artık
Cocuk duşlerimiz yok artık

Erken olumlerin ardından
Hep aynı yere donerken
Islak sokaklar boyu duşundum
Borcum varmış gibi kendimden
Gulumseme beklerken
Tren yolları boyu duşundum

Sanki yıllardır uzaktayım ben
Ozlemlerin hep sessiz, derinden
Ama yalanlar gorurum hala
Burdan bakınca şu sonsuz dunyaya

Olsun demek de zor artık
Cocuk duşlerimiz yok artık

Similar threads

Behzat Ç Yeni Sezon Jenerik Şarkısının Sözleri Pilli Bebek Olsun Şarkısı sözleri Behzat Ç'nin yeni jeneriğinde çalan şarkını sözleri Reytingli dizilerin başında gelen Behzat Ç dizisi yeni sezonda ekranlara gelmeye hazırlanırken yeni jeneriği de dönmeye başladı Biz de bu yazımızda Behzat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Pilli Bebek Olsun Şarkısı sözleri Behzat Ç'nin yeni jeneriğinde çalan şarkını sözleri Halsiz gecelerin arkasından Defalarca aynı yere dönerken Islak sokaklar boyu düşündüm Solmuş insanların yüzünde Gülüş beklerken Tren yolları boyu düşündüm Sanki yıllardır uzaktayım ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Etkileyici Guzel Mesajlar En Etkileyici Guzel Mesajlar Etkileyici Guzel Sozler Mesajlar İLK GORUSTE ASKA INANIRMISIN? YOKSA DISARI CIKIP TEKRAR MI GIREYIM SENI UZAKTAN SEVMEYI,SANA BAKMADAN GORMEYI,SENI DUYMADAN DINLEMEYI,GOZYASLARIMLA GULMEYI,KAVUSMAK ICIN SABRETMEYI OGRENDIM AMA...
Cevaplar
0
Görüntüleme
202
Nick arşivi кöşєאเ ๔öภรє๓ ölü๓ ๔üz ﻮเtรє๓ ђคאคt ﻮölﻮєlєг เçเภ๔єאเ๓ уαşαмαк ιçιη уαℓναямα∂ıк öℓмєк ιçιη уαℓναямαуız ∂σѕтυм σℓмαz, нαѕмıм уαşαмαz öℓєηιη αякαѕıη∂αη αğℓαмαкι, ѕєη öℓ∂üктєη ѕσηяα∂α αякαη∂αη αğℓıуαη вıяαкмα !! вιя уєя∂є кüçüк ιηѕαηℓαяıη вüуüк göℓgєℓєяι σℓυşυуσяѕα σяα∂α güηєş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
858,481Konular
981,450Mesajlar
29,612Kullanıcılar
bahattincanSon üye
Üst Alt