Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

bekar erkek dul bayan

bekar erkek dul bayan

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
merhaba arkadaşlar bu konuyu açmamın nedeni başıma gelen olaydır kız arkadaşım eşi göre aldatıldıgı için ve kızın benzer eve geleceği için ayrılmış bundan 3 yıl önce tanıştık fazla hoş hanım bir kızdı ben insaatda çalışıyordum müthaait oglu oldugum halde işçi gibiydim biz babamızdan böyle gördük üstüm başım her zaman pisti lakin hiç aldırış etmezdi ben çekinirdim bir şey dermi bu halime diye bilmiyordum evlenip ayrıldıgını ve karsına oldugum gibi çıktım kendimce beni beğenen böyle beğensin diye ve dost olduk bana evlimisin dedi neden ? diye sordum benim yuvam yıkıldı kimsenin yıkmam dedi üzüldüm şok oldum birde oglum var 7 yaşında dedi bir şey diyemedim benimde annem babam ayrıydı onun için anlıyabiliyordum o cocugun halini çok sevmeye başladım her gün bir pozitif aşık oluyordum kalbine onun lakin evlenmek olamazdı çünkü ben bekardım ailem babamın namı? ırk neder ? lakin böyle olmadı böylece anneme durumu anlattım anne cok seviyorum koşul bu dedim oğlum dedi buyur anam dedim yaşam senın evet konusucaklar evet utanıcaz fakat sen ne hırsızlık yaptın neden başka birşey dedi bana sen benım tek oğlumsun kıymetlimsin cocuguna bir şey demiyorum yetimdir öksüzdür sevabı yeter!!! dedi Allahım dedim annemi başımdan beceriksiz etme ast babam beni evlatlıktan redde geldi söyle düşündüm atan emre baban değerinde mi? lakin ben kötü bir şey yapmıyorum fakat sevdiğimin peşinden gidiyorum peygamber efendimiz (SAV) Ilk eşi HZ HATİCE ANNEM de duldu peygamber efendim yanlış olsa evlenirmiydi? dedim bence fazla zorluklar gördüm hesaplarım boşaldı gelecek evlerim gitti babam vermedi ama ben ayaklanma etmedim bıkmadım bırakmadım 3 aylık evliyim ve fazla mutluyum elimi ayağımı öpen bir eşim var birde 9 yaşında oğlum bir gün başınızdan böyle bir şey geçerse bu yazıyı okuyun diye yazıyorum ALLAH kimseye kaldıramıyacagı yükü vermez unutmayın ben ailemden suan uzak bir yerde evliyim annemide yanıma alıcam ALLAHIN izniyle 1 yıla dek annemede evimdeki eşimede ve onun oglunada bakmakla yükümlüyüm bu hayatta ne isterseniz olmaz ama olacaksa engelde olmaz ailenizi atmayın yalnızca anlatın destek isteyin onlar diyecek ! adımız gururumuz şerefimiz dul çocuklu olmaz ailenize sunu söyleyin cenabı ALLAH isterse olur herkeze saygılarımla bu durumda olan ve bana kâğıda dökmek isteyen arkadaşlara elimden geldikçe hayatımı yaşadıklarımı anlatırım yapmaları gerekeni söylerim ben aracıyım ALLAH Nasip ettiyse ne fırtınalar ne depremler ne yangınlar olsa manâsız kayda değer olan bu kadın benim hayatım olur mu? ben bundan kopamam ömür boyu sevebilicem mi? diye kendine sor başlatmak bitirmenin yarısıdır çabala eger fiilen evimin kadını olucak diyorsan bırakma

858,506Konular
983,044Mesajlar
33,110Kullanıcılar
kaannns1903Son üye
Üst Alt