iltasyazilim
FD Üye
Elinin mürekkebiyle yemek yemek işine soyunan, özet olarak yalnız yaşamış erkeklere besin ihtiyaçlarını karşılamak için yemek yemek yapmayı öğreten birkaç bilgi :
*Yemekleri daima tencerenin içinden yiyin Böylelikle tabak kirletmemiş olursunuz katiyen sade pilav yapmayın Domatesli pilav yaptığınızda altını tuttursanız bile renginden anlaşılmaz
*Soğanlı bir yemek yapacaksanız asla soğana dokunmayın Özellikle rendelediğinizde elleriniz fazla fena kokuyor Bunun yerine soğana ekmek tahtasıyla beş altı defa vurmayı deneyin Benzer işi görür
*Patates kızartacaksanız soyduğunuz patatesleri katiyen yıkamayın Kızgın yağa attığınızda çok kötü patlıyorlar
*Yemekler asla kendi başlarına hareket etmezler Olur Ya geçen ay yaptığınız tavuk kendi kendine kımıldamaya başladıysa kurtlanmış demektir Çok zor durumda kalmadıkça yememeniz tavsiyemizdir
*Sebzeleri pişirdikçe vitamin değerleri düşer Mümkün olduğunca çiğ tüketin
Karpuz tabağa koyulmaması gereken bir meyvedir İkiye ayırıp ortasından kaşıkla yiyebilirsiniz
*Tencere kapağı en mükemmel tabaktır
*Buzdolabının sebzelik olarak adlandırılan kısmı yemeyi düşünmediğiniz şeylerin saklanması için idealdir Bu bölüme konan şeyler nasıl olsa bir zaman sonra unutulur Sebzeliğin kapağını sıkı kapatırsanız çürüyen şeylerin kokusu dolaba daha eksik yayılır
*Makarna paketini açılmak için paketi ortasından sımsıkı kavrayın ve altını tüm gücünüzle fayansa vurunpaketin üstteki tarafı yırtılacaktır Ola Ki bu operasyon sırasında makarna un küçük olabilir fakat tehlike almaya değerinde Bilhassa misafirlerin yanında yapmanızı nasihat ediyorum Bu size maço bir hava verir
özel baskı *
*Yemekleri daima tencerenin içinden yiyin Böylelikle tabak kirletmemiş olursunuz katiyen sade pilav yapmayın Domatesli pilav yaptığınızda altını tuttursanız bile renginden anlaşılmaz
*Soğanlı bir yemek yapacaksanız asla soğana dokunmayın Özellikle rendelediğinizde elleriniz fazla fena kokuyor Bunun yerine soğana ekmek tahtasıyla beş altı defa vurmayı deneyin Benzer işi görür
*Patates kızartacaksanız soyduğunuz patatesleri katiyen yıkamayın Kızgın yağa attığınızda çok kötü patlıyorlar
*Yemekler asla kendi başlarına hareket etmezler Olur Ya geçen ay yaptığınız tavuk kendi kendine kımıldamaya başladıysa kurtlanmış demektir Çok zor durumda kalmadıkça yememeniz tavsiyemizdir
*Sebzeleri pişirdikçe vitamin değerleri düşer Mümkün olduğunca çiğ tüketin
Karpuz tabağa koyulmaması gereken bir meyvedir İkiye ayırıp ortasından kaşıkla yiyebilirsiniz
*Tencere kapağı en mükemmel tabaktır
*Buzdolabının sebzelik olarak adlandırılan kısmı yemeyi düşünmediğiniz şeylerin saklanması için idealdir Bu bölüme konan şeyler nasıl olsa bir zaman sonra unutulur Sebzeliğin kapağını sıkı kapatırsanız çürüyen şeylerin kokusu dolaba daha eksik yayılır
*Makarna paketini açılmak için paketi ortasından sımsıkı kavrayın ve altını tüm gücünüzle fayansa vurunpaketin üstteki tarafı yırtılacaktır Ola Ki bu operasyon sırasında makarna un küçük olabilir fakat tehlike almaya değerinde Bilhassa misafirlerin yanında yapmanızı nasihat ediyorum Bu size maço bir hava verir
özel baskı *