Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bekar hayati ya$iyanlara

Bekar hayati ya$iyanlara

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Herkese merhaba,
sehirdisinda egitimim esnasinda belli bir sure bekar hayati ya$adim ve yumurta kirmaktan ba$ka bir$ey yapamayan ben yemek yapmayi ogrendim
Bana gore pratik ve heryemege de uydurulan bir trick Daha ba$ka yemek tarifleride bilen arkadaslar varsa (pratiklik acisindan) lutfen buraya yazsin
patates yemegi,kuru fasulye, turlu,barbunya, bamya, hmm ba$ka aklima gelmedi neyse bu yemeklerin ortak yapili$i
Yagi tencereye koyun (Ben genelde 1 kalip sanayagin 4de1ini koyuyorum)
Eridikten sonra kucuk kucuk dogranmis 1 ba$ sogani koyun ve pi$irin
Sogan pi$tikten sonra 1 yemek ka$igi salca koyun
Cig salca da pisme kivamina geldikten sonra yukarda saydigim yemeklerden hangisini istiyorsaniz onunla alakali malzemeyi koyun (yani kurufasulye yada kalin kalin dogranmi$ patatesler vs)
Yeteri kadar su koyun (bundan kastim hmm koydugunuz malzemeorpatates yada fasulye tencerede gorunmeyecek kadar su koyun Su daha sonra yava$ yava$ kendini ceker)
Ortalama 3040 dk pi$irin 1 ka$ikla pi$ip pi$medigini kontrol edin
AFiYET OLSUN
hmm 2yemek olarak ki cok severim
mercimek corbasi Bu corbada onemli olan her$eyin cig olmasi
Yag konulur (eritilmeden)
Mercimek konulur (istediginiz kadar)
Soganlar ufak ufak dogranir (1 ba$ sogan)
Salca konulur
Su konulur ve duduklu tencerede pi$irilir Ortalama 1 saat sonra falan pi$mi$ olur ve corbayi icersiniz
Bekarlik sultanliktir

858,505Konular
982,805Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt