Bekarlar Neden Evlenemiyorum Diyorsanız Bekar kızlar hepiniz beyaz atlı prensinizi bekliyorsunuz lakin artık beyaz atlı prensimi beklemekten yoruldum diyenler için evde kalmanın sebepleri hakkında bir araştırma yazısı Neden evde kaldım ve niçin evlenemiyorum sorularınız için akla uygun cevaplar bu yazıda Genç, güzel, kariyer sahibi, akıllı, aydın, çekici, zengin olmak gibi bir sürü özelliklere sahip olabilirsiniz Fakat evde kalma psikolojisi bir yerde artık ağır mı başladı Dikkat edilmesi gereken kurallar var Günümüzde, evliliği yok, birlikteliği zeka sürdürmek zorlaştı İlişkiler bir yerde tıkanıp kalıyor Onca özelliğinize ve güzelliğinize rağmen evlenecek namzet bulamıyorsanız şunlara uyarı etmeniz gerekiyor 1548450680 1548450680 bekarlarnedenevlenemiyorumdiyorsaniz5c4b7b7aa85dabekarlarnedenevlenemiyorumdiyorsaniz5c4b7b7aa85da bekarlarnedenevlenemiyorumdiyorsaniz5c4b7b7aa85da Evlenememe Sebepleri Nelerdir? Neden Evde Kaldım? 1 Sorun: Aileyle birlikte yaşamak Ailesiyle birlikte yaşamak, anne evindeki konfordan vazgeçememek, idareli sorunlar, ya da yalnız yaşamaktan korkmak gibi sebepler yüzünden hayatınızın bir parçası olabilir Beyaz atlı prensin ailenizle yaşadığınız eve uğraması birazcık baskı, bunu kabul edin 2 Sorun: Takıntılı yaşam ve kuralcılık Uzun yıllar yalnız yaşamaya alıştınız Birlikte yaşamak ise fedakarlık gerektiren bir süreçtir Birkaç romantik akşam yemeği, ee sonra Müşterek kavrama ilişkiyi birazcık daha götürebiliyor En her yerde kurallarınızı dikte ettirmeye kalkarsanız, aleyhinde tarafı kaçırabilirsiniz Özveri konusunu düşünmenizde fayda var 3 sorun: Kimseye fakir değilim, ihtiyacım yok Kendinden belirlenmiş, mağrur duruş, sizi kuvvetli gösteriyor sanıyorsunuz Başkasına ne ihtiyacım var tarzı davranışlarınız, aleyhinde tarafı sizden uzaklaştırabilir Erkeklerin üstüne düştüğü kızlar, genelde olmasan da olur havasından çıkamıyorlar Aleyhinde tarafın sabrı bir atarsa, netice gene hüsran oluyor ona kadar 4 Sorun: Ben çocuk istemiyorum Eskiye göre çok şey değişti Vaktiyle erkekler evlenmekten kaçardı, çocuk sahibi elde etmek istemezlerdi Derhal ise bayanlar evlilikten korkuyor, çocuk yapmayı ise fazla geç yaşa teslim etmek istiyorlar Beyaz atlı prensler bundan hiç hoşlanmıyorlar 5 Sorun: Para ve Kariyer Sevdası Hayata atılan bayanlar için yolun başında maddesel özgürlük ve ardından ise kariyer sahibi olma hevesi, onların sonunu hazırlıyor Maddesel serbest ve kariyere ulaştığında ise, yaş 30 ve üzeri oluyor Iş işten geçmiş olyor, çünkü yerinde adaylar evlenmiş oluyorlar Kariyer yapayım derken fırsatı kaçırmış oluyorsunuz 6 Sorun: Yıllar geçtikçe beklentiler artıyor 20 yaşındaki beklentiler ile 30 yaşındaki beklentiler aralarında çok ayrım var 30′lu yaşlarda artık çıta yükselmiş oluyor Erkeklerle yapılan çalışmalar gösteriyor fakat, erkekler bayanların yüksek beklentilerinden korkuyorlar Bu sebepten ilişkiler uzun ömürlü olamıyor 7 Sorun: Çekingen ve utangaç edinmek Birincil altı maddede, zinde kadın prototiplerine değinildi Naif, nazik ve çekingen olanların işi ise epey zor Tavsiyemiz, artık erkeklerin sevmeği utangaç tavırlarından sıyrılın Kendinize güvenin ve ilk adımı atmaktan çekinmeyin id 8 Sorun: Sosyal Aktivitelerden Uzakta Yaşamak Gününüzü evle iş aralarında baskı yapmak yerine dağıtılmış aktiviteler denemeniz, beyaz atlı prensle yollarınızın kesişmesi için bir fırsat olabilir Günübirlik geziler, sinema, tiyatro, düğün gibi aktivitelerden kaçmayın