Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bekle ey dostum, bekle! Sen gelince ben de geleceğim!.

Bekle ey dostum, bekle! Sen gelince ben de geleceğim!.
0
168

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
imagesbekleeydostumbeklesengelincebendegelecegim5add5e5accb3b

Kaybedecek hicbir şeyimiz yoktu Yureklerimiz birbirine kenetli, kelepceli ve hatta birbirinde kaybolmuşcasına icice girmişti O'nun ağlayışı benim yureğimi sızlatırdı O gulunce deliler gibi sevinirdi yureğim Benim korkularım O'nu duşundurur ve O'nu sevindirirdi benim mutluluklarım Sevdanın resmini beraber cizmiştik penceremize, beraber ışık tutmuştuk gul kokan hayallerimize Dostlar ayrı duşunemezdi bizi birbirimizden Ha can, ha canan; ikisi de birdi zaten Zamanın haince aramıza girişi bile guc yetiremedi bizi sevdamızdan vazgecirmeye Ne o umitsizlik kattı yureğine ne ben Ne o vazgecti tatlı tebessumlerden ne de ben Gokten inen her rahmetle yeniden yeşerttik sevdamızı, yeniden umut topladık yağmur kokulu gecelerden Şimdi yine yağmur var gokyuzunde Yureğimize sevinc getiren, umut getiren bir yağmur Duaları rahmet kokusuyla goklere taşıyan, hep o gizemli yanıyla beklenen, hep o sırlı guzelliğiyle anılan bir yağmur Ve sen varsın ey dost, gonlumun isyansız koşesinde Her yağmur yağışında yeni bir sevdaya mekan tutuyorsun yureğimi Ve her yağmur yeniden guclendiriyor sevgimizi Biliyorum, gitmek değildi senin yaptığın İki ayrı bedeni tek'e indirmekti Zamana daha guclu bir cusseyle guc gecirebilmekti Şimdi seni yuruyorum yollarda, sana varıyor ayaklarım Ve her yağmurda sen yağıyorsun saclarıma, gozlerime ve umutlarıma Unutulmazımsın ey dost! Yılların paslandıramadığı tek celik yanımsın Haydi! Şimdi kaldır gozlerini, yağmurlarla dertleşsin yureğin Unutma ki, senin her yağmurla yeryuzune inişin beni yeniden kendinde varedişindir Ve yağmur olmak adına gokyuzune yukselen her buhar, benim yeniden sende varolmak adına sana yonelişimdir Unutma! Her yağmur seni bana, beni sana mujdeler kendi lisanıyla Bekle ey dostum, bekle! Sen gelince ben de geleceğim
(alıntı)

858,497Konular
982,565Mesajlar
30,311Kullanıcılar
inzebygameSon üye
Üst Alt