Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bekle; toprağın yağmuru beklediği gibi

Bekle; toprağın yağmuru beklediği gibi
0
55

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Bekle; toprağın yağmuru beklediği gibi Fırtınalar koparken dışarda Ağlarken gökyüzü war gücüyle hıçkırarak Tartışırken yeryüzüyle İçimde yalnızlığım, sensizliğim Haykırıyorum gökyüzüne, ne gelirse ağzıma, Mutluluğum,canım , gözlerin arkanda Ellerin ellerimi tutarken Rüzgarla hayatta kalma mücadelesi werirken Ve ayrılacağımızı kasten, ağlayarak Ellerin ellerimdeyken son nefesinde'Sewiyorum seni herşeyimsin'diyip Gözlerini daima kapatıp, simsiyah gökyüzüne yol alıyorsun Karanlığın içinde hareket etmek, Sessizce yanına gelmek, Ayrılan ellerimizi sonsuza dek birleştirme 'Seni sewiyorum' diyerek yanında ulaşmak istiyorum Olmuyor;yalwarıyorum Allah'a olmuyor En kötü olanı yaşıyorum aşkım Seni sensizlikte yaşıyorum İnan oysa yerinde olmayı fazla isterdim Bekle sewgilim eksik kaldı bu gün yarın geleceğim yanına Bekle; toprağın yağmuru beklediği gibi Sabırla,özlemle,hasretle bekle beni Gözlerini açınca yanında olacağım canım bekle alinti  

858,496Konular
982,363Mesajlar
30,219Kullanıcılar
HeralexSon üye
Üst Alt