Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Beklemek ile ilgili sozler

Beklemek ile ilgili sozler
0
68

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Beklemekle ilgili sozler kısa

Beklemek Sozleri

Gelecekse beklenen, beklemek guzeldir Ozleyecekse ozlenen, ozlemek guzeldir Ve sevecekse sevilen; O hayat herşeye bedeldirOzdemir Asaf

Bekle' deseydin, gelmeyeceğini bilsem bile beklerdimOzdemir Asaf

Kendine gel ! Seni orada bekliyorum Ozdemir Asaf

Bekle dedi gitti; Ben beklemedim, o da gelmedi Olum gibi bir şey oldu ama kimse olmediOzdemir Asaf

Gelmeyecek bir gideni, olmayacak bir nedeni beklediniz mi? Ozdemir Asaf

Beni bundan boyle beklese beklese huzun bekler cağırsa cağırsa huzun Ozdemir Asaf

Bekle ve gor Asquith

Bekleyen bulur! Lawrence

Beklemesini bilenin her şey ayağına gelir Balzac

Olunceye kadar seni bekleyecekmiş, Sersem Beni seni beklerken olmem ki BeklersemOzdemir Asaf

Calışmayı ve beklemeyi oğrenin LFellow

Beklememek beter beklemeden Orhan Veli Kanık

Değerli insanlar, cok kaldıkları yerde daima duşkunluğe uğrarlar Nasıl ki, su, havuzda fazla beklerse durgunluktan dolayı kokar Dakiki

Gene de bir iştir beklemek Bekleyecek bir şeyi olmamaktır korkunc olan Cesare Pavese

Hicbir şey beklemeyenlere ne mutlu, hic hayal kırıklığına uğramazlar Aleaxander Pope

İnsan beklemeyi, umumiyetle, artık bekleyecek birşeyi kalmadığı zaman oğrenir Voltaire

Kadın kısmı her zaman bekler, bir yaşa kadar umutla, ondan sonra umutsuzca bekler Montherland

Olunceye kadar seni bekleyecekmiş, Sersem Beni seni beklerken olmem ki BeklersemOzdemir Asaf

İnsanın zamanı varsa, herşeyin gelmesini beklemeye mecburdur Her şeyi varsa eğer; Zamanın gecemesini beklemeye mahkumdurOzdemir Asaf

858,496Konular
981,796Mesajlar
29,861Kullanıcılar
RyZeSon üye
Üst Alt