Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Beklemelimiyim kendi yolumumu çizmeliyim ?

Beklemelimiyim kendi yolumumu çizmeliyim ?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
hemen gerçekten içler acısı bi durum yaşıyorumbundan 5 sen önce aşık olup fiilen çok sevdiğim bi sevgilim vardı3 sene fazla güzel mutlu bi beraberlik yaşadıkve son zamanlarında sebebsiz , birdaha hiç görüşmemek üzere ayrıldıkaradan 1 hafta geçti ve onun bi sevgilisi oldugunu ve bugun de hala devam ettiğini ögrendimben ise 2 sene onu bekledim bitmiş birleşiriz umuduyla yaşadımve daha sonra dan umudumu yitirdim ve onu untmak için bir başkasıyla beraberlik yaşadım fakat ben onun gibi yapamadım 5 ay sürdürebildimve ondanda ayrıldımayrılmamın üzerine gelen bir mesajla irkildim ve eski sevgilimden gelen nasılsın mesajıanladım fakat hala seviyormuşum o gün telefonla konuştuksesini bile pek özlmişim ama anlatılmaz bir duygubeni özlediğini ve yapamadığını söyledifakat şu anda birlikte oldugu arakadaşına da bırakamıcagıda belirttiiki ucu bklu değnekbana dönmek isityor lakin dönemiyorve ben onunla konuştultan sonra koskocoman bi umut içerisine girdimşimdi ne yapmalıyımonu beklemelimiyim yahut onun gibi olması gerektiği için kendi yolumu çizmelimiyim

858,497Konular
981,916Mesajlar
29,936Kullanıcılar
cakir18Son üye
Üst Alt