Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Beklenen an geldi: iPhone 13 serisinin tanıtım tarihi açıklandı!

Beklenen an geldi: iPhone 13 serisinin tanıtım tarihi açıklandı!
0
42

dagcı

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
71
iPhone-13.jpeg

Apple’ın uzun süredir beklenen iPhone 13 serisi için beklenen açıklama nihayet geldi. Cupertino merkezli şirket kullanıcıların merakla beklediği iPhone 13 serisinin tanıtım tarihini resmen açıkladı. Bir süre önce bazı kaynaklar tanıtım tarihinin 14 Eylül olacağını iddia ederken, Apple ise bugün bu söylentileri doğruladı ve yeni iPhone 13 serisini 14 Eylül tarihinde tanıtacağını duyurdu.

iPhone 13 serisi, 14 Eylül tarihinde tanıtılacak

Detaylar geliyor…

Similar threads

Apple, geçtiğimiz hafta yaptığı bir açıklama ile yeni sonbahar etkinliğini 14 Eylül’de düzenleyeceğini açıkladı. Şirket her ne kadar neleri tanıtacağından bahsetmese de, herkes bunun iPhone 13 serisinin ve diğer ürünlerden oluşabileceğini tahmin edebiliyordur. Cupertino merkezli üretici, yeni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
44
iPhone 13 serisi çoğu kullanıcı tarafından merakla beklenmekte. Seri hakkında ‘13‘ sayısının uğursuz görülmesinden dolayı isminin farklı olacağı konuşulmuştu. Birkaç gün önce SellCell anket yaptı. Kullanıcılar ankete oy vererek kendi tahminlerini ekledi. Wedbush çalışanı Dan Ives iPhone 13...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
Google’ın yeni nesil amiral gemisi için oldukça heyecanlıyız. Pixel serisinin diğer modellerinin aksine, Pixel 6 Tensor çipine sahip olacak. Daha önce özelliklerinden bahsettiğimiz bu çip, telefona daha fazla özgünlük katacak ve bu durum beklentilerimizi artırıyor. Google’ın bu yeni iddialı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Apple, kısa süre önce yeni ürünlerini tanıtacağı etkinliği resmen açıkladı. iPhone 13 serisi, güncellenmiş Apple Watch ve AirPods 3 gibi pek çok ürünün sergileneceği bu etkinlik 14 Eylül tarihinde gerçekleştirecek. Bilindiği üzere ABD’li üretici, genellikle sonbahar etkinliklerinde yeni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Apple’ın yaz sonunda düzenlemesi beklenen etkinliğine artık sayılı gün kaldı. Covid-19 pandemisini artık geride bıraktığımız için Eylül ayında düzenleneceğine dair bir şüphe kalmadı. Bugün ise bunu doğrular nitelikte bazı bilgiler ortaya çıktı. İşte iPhone 14 serisinin çıkış tarihi… iPhone 14...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
858,496Konular
982,161Mesajlar
30,103Kullanıcılar
bixiciSon üye
Üst Alt