Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bekletme Beni

Bekletme Beni
0
36

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Bekletme Beni Beni dilenci yapmaKapinda ask dilendirme banaYillardir bekledigim sicak bir yuva hasretimi,küçük bir bebek özlemimi ve nice zamandir kafamda kurdugum sevinç hayallerimi kursagimda koymaBahsettigim degerler benim nazarimda mukaddes ve ugrunda canimi kendi isteğiyle feda edebilecegim mefhumlarGerekirse basimi esigine koyar beklerim,aksamdan sabaha sabahtan aksaklık beklerimNeyi bekledigimi bilmeden beklerim,yalniz senin bu yaptigin,bana reva gördügün tanımlama ve izah edilemez,bambaska birsey Sana herseyimi anlattim,kendimi anlattim;hayallerimi,özlemlerimi,arzularimi ve gelecekle ilgili düslerimi anlattimBeni yalnızca dinledin,sesssizce ve sükunetle dinledinDinlemen bile inan şımartma verdi bana,ancak artik bir ses verBak gecenin koyu karanliginda ciplak ellerimle soguk duvara vurdugumda bile ses geliyor,ancak senden tik bile yokBeni anladigini söylüyorsun aslinda anlamiyorsunBeni istedigini söylüyorsun ama beni istemiyorsun ve beni bekledigini söylüyordun lakin bekledigin ben degilim biliyorum Ne istiyorsun benden?Bir ömür boyu kapinda kapikulu olup beklememi mi? Susamış ve isiksiz kalmis bir gül gibi kendi kösesinde kurutmak mi?Beni nefsimle basbasa birakip sınav etmek mi? Bana daha artı aci ve izdirap cektirmek mi? Ben zaten aci ve izdirabi günbegün,anbean cekiyorumNefsimle günde 70 degil,170 kez yakapaca oluyorumYalnizlik ve kimsesizligin azabini iliklerime dek yasiyorum zaten Isigimi kaybettimÖnümde ve odamda isik değilGeceleri sadece ay isiginin vurdugu dagin ciplak yamaclari haric,dev dalgalariyla okyanuslar,sik agaclariyla ormanlar ve denizlerin diplerindeki yosunlu gizli köseler karanlik,benim odam da böylece Baslangicta korkardim,cekinirdim karanliktan, ama alistim sonraKaranligin dinlendirici özelligini yasayinca alistimOnun ölümden bir parca oldugunu anlayinca alistim ve senden sesbenzi atmış gelmeyince alistim Isteseydin seninle ask oyunu bile oynardim ama amacim bu degildi biliyorsunOysa oyunun bile bir takim kurallari vardir degil mi? Hele cocuklar bu kurallari en hoş sekilde bilirler ve ellerinden geldigince adaletle kurallara riayet ederlerIclerinden bir parça başına oyun bozanlik yapmaya bir görsün hemen uyarı ederler mizikcilikla suclayip oyun harici birakirlar Varligimin bilincine erdigim ve kalbime atesin düstügü andan beridir kapinda beklerim bilirsinSimdi senin bu oyun bozanligina,bu mizikciligina ben ne diyeyim Birde beni suclamissinÜzerimde haklari,emekleri olan insanlari aleyhime kiskirtmissinHer borc ödenir ama vefa borcu asla ödenmezBenim o insanlara vefa borcum vardi biliyor musun? Bana heryer yaban,cümbür cemaat yabanci ve gidecegim bir yer yok iken, cikar giderdim yanlarinaYemeklerini yer,sohbetlerini dinler,dertlesir, ruhen rahatlardimSayende o kapida yüzüme kapandi biliyor musun? Sana kizmak mi? katiyen!!! Ben kendime kiziyorumSana aldandigima kiziyorum,cesaretsizligime kiziyorumGerci sende bir sebebsinSebebler ardindaki reel Müsebbibil Esbabi göremedim ona kiziyorumEllerimi ve kalbimi Ona degil sana actim buna yanarim,kusur etmisimZaten dertlerimin budur sebebi Ne mi yapacagim?Önce eski defterleri kapatacagim ve yine eski ben yani kendim olacagimIcimde kaybettigim gücü arayacagim ve önüme bakacagimKimbilir belki alın yazısı ve yaşam bir bukelamun derisinden bile daha degiskendir  

858,496Konular
981,879Mesajlar
29,918Kullanıcılar
gorkemnocSon üye
Üst Alt