Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bel fıtığında ameliyat seçenekleri: açık diskektomi, mikrodiskektomi, endoskopik diskektomi

Bel fıtığında ameliyat seçenekleri: açık diskektomi, mikrodiskektomi, endoskopik diskektomi
0
155

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
68

İlginizi Çekebilecek Sorular

Parkutan endoskopik lomber diskektomi.

Mehmet beyefendi merhabalar izmirde tam örtük bel fıtığı ameliyatı yapan hastane varmi siz bu ameliyatı yapıyormusunuz. güzel çalışmalar.
Devamı >>

Sayın imamım bel fıtığından mikro diskektomi tekniği ile bel fıtığından amel

Sayın öğretmenim bel fıtığından mikro diskektomi prosedürü ile bel fıtığından ameliyat oldum. sağ taraftan şidi sağ ayakta topallama var ameliyat tabibim fi...
Devamı >>

Diskektomi

Öğretmenim uygun geceler... ben 4 gün kadar evvel bel fıtığı ameliyatı oldum. açık diskektomi tekniği ile ameliyatım gerçekleştirildi.sorum ise ameliyat olduğ...
Devamı >>

Imamım düzgün calışmalar 01.02.2008 tarıhınde bel fıtığı(diskektomi formülü

Öğretmenim uygun calışmalar 01.02.2008 tarıhınde bel fıtığı(diskektomi yöntemıyle)ameliyat oldum aradan 7 ay gecmesıne karşın yeniden sol bacagımda arada bi...
Devamı >>

Aybas beyefendi ayın 4 ünde mikrocerrhi diskektomi usulüyle ameliyat oldum ibni

Aybas beyefendi ayın 4 ünde mikrocerrhi diskektomi sistemiyle ameliyat oldum ibni sina hast.de benim bel fıtığım vardı tek seviye bügün ayın 9 u ve benim so...
Devamı >>

Endoskopik diskektomi ameliyati sonrasi uyusma neden olur

Oncelikle uygun calismalar. yaklasik uc yildir 2 adet bel fitigi ile bir sorun olmadan yadiyordum. taki 45 gun evvel yaptigim ysnlis bir hareketle belim...
Devamı >>

Endoskopik diskektomi tedavi yolu bahsettiğim durumumla beni sıhhatime kavuşturur mu ?

Merhaba sayın öğretmenim benim l 5 s1 diskinde fıtık oluşumu var sol bacağımda ine saplanması üzere bir ağrı oluyor artık sağ bacağımda da soldakine nazaran...
Devamı >>

Lomber diskektomi tek seviye bilateral ve askerlik

Onur beyefendi merhabalar. 25 yaşındayım ve hünüz yeni "lomber diskektomi tek seviye bilateral" ameliyatı oldum. askerlikten muaf olma talihim nedir sanki? b...
Devamı >>

Ayhan beyefendi merhabalar; 25 yaşındayım ve yeni "lomber diskektomi tek seviye bilateral" ameliyatı oldum. şuan askerliğe gitmek için müracaatta bulundum fa...
Devamı >>

Serdar beyefendi merhabalar; 25 yaşındayım ve yeni "lomber diskektomi tek seviye bilateral" ameliyatı oldum. askerlikten muaf olma talihim nedir sanki? yönet...
Devamı >>

Dimağ ve Hudut Cerrahisi İle İlgili Mütehassıslar
  • 2232970_543423506.jpeg
    Op. Dr.
    Abdulkerim GÖKOĞLU
  • 180132.jpg
    Prof. Dr.
    Nezih OKTAR
  • 3184080_61397966.png
    Op. Dr.
    Eyüp GENÇ
  • 186184_1746036407.jpeg