Bel Soğukluğu Nebati Nasıl Tedavi Edilir bel soğukluğu nebati çare bel soğukluğu nebati tedavisi soğukluğuna çözüm soğukluğunun tedavisi belsoğukluğu nasıl tedavi edilir RAHİM EGZAMASINI NASIL GEÇİREBİLİRİM? Bal ve su içilir2 çorba kaşığı çiğ süt, 2 çorba kaşığı zeytinyağı ve 2 çorba kaşığı su ayrıntılarıyla karıştırılıp vajinaya sürülür BELSOGUKLUĞU NEBATI NASIL ÇARE EDİLİR? Sarımsak,limon,ardıç,lavantin CİNSEL SOĞUKLUK: 1 4 kadeh suya 3 diş kıyılmış sarımsak bir ince dilim kurusoğan ve bir tutam nane konur yarım saat bekletilip, süzülür Yatmadan önce bir çay bardağı içilir 2 4 bardak suya 2 tutam adaçayı ve bir tatlı kaşığı karanfil koyulurkaynatılıp süzülür 3 1 dere bardağı suya bir kahve kaşığı kekik konurkaynatılıp süzülürIlık ılık içilir 4 1 bardak sıcak suya bir kahve kaşığı tarçın konur 10 dakika beklenir bir kahve kaşığı süzme bal ek edilerek içilir ERKEN BOŞALMA: 1 Bir tatlı kaşığı kuru nane en ince ayrıntısına kadar ufalanır üstüne bir tatlı kaşığı süzme bal konurve tamamen karıştırılırHer sabah bir tatlı kaşığı yenir 2 Bir avuç kuru nar kabuğu ufalanır ayrıntılarıyla dövülürbir avuc ezilmiş mazı ilave ediliriyice karıştırılırher sabahleyin aç karnına bir tatlı kaşığı yenir 3 Her sabah aç karnına bir çay kaşığı döttebiri kadarufalanmış kafuru eksik su ile içilir 4 Her sabahtan bir kahve jkaşığ çörekotu eksik su ile içilir İKTİDARSIZLIK Yulaf, kereviz, çam fıstığı, tarçın, karanfil, nane, soğan,kırmızı biber, roka, biberiye, kahve, vanilya Anason, zencefil, minik hindistan cevizi, kuruyemişler bol miktarda yenmeli, sigara içki bırakılmalı ve mümkün olduğunca temiz havada dolşılmalıdır AFRODİZYAK BESİNLER 1 Bol soganlı taze fasülye yemeğine tarcın ,zencefil konup yenir 2 Bir corba kaşığı sogan tohumu önce elenir Sonrabir corba kaşığı süzme balın ,içine bir kahve kaşığı konup yenir id 3 Dört kadeh et suyuna 2 tane cırpılmış yumurta yavaş yavaş dökülüp karıştırılır Daha Sonra tuzlu suda haşlanmış bir corba kaşığı şehriye tuz ve karabiber ilavesiyle yenir 4 Mercimek, soğan,kereviz mayadoz un karabiber,sütsu karıştırılarak çorba yapılır 5 2 adet kurusoğanın suyu,suyun iki misli bal,karıştırılır kaynatılıp soğanın suyu buharlaşıncaya dek kaynatılır ve sogutulur yatmadan 15 dakika once bircorba kasıgı suya bir tatlı kaşığı karıştırılıp içilir 6 yumurta ,tereyağı ve bal 7 3 gün zaman ile bir yumurta sarısı ile bir baş kurusogan yenir 8 Hergün bir su bardağı salepin üstüne bol tarçın ve zencefil ekilerek yenir 9 Her gün bir kase sütlac yenir 10 İmkanlar nisbetinde, kuru sarımsak, taze fasülye, pırasa, lahana, yeşil salatalık, kereviz, dana eti ve beyni, balık çorbası, çukolata, fındık fıstık yenmelidir BASKI MACUNLARI: Bir kahve fincanı taze kuru sogan suyu 3 çorba kaşığı ufalanmış kedi otu kökü, yarım akarsu bardağı yulaf ezmesi VAJİNA KAŞINTISI 8 su bardagı suya 5 corba kaşığı börülce konur kaynatılıp süzülür Günde üc kere bir dere bardağı içilir Bir nehir bardağı suyabir kahve kaşığı kekik konur Beş dakika bekledikten sonrasüzülüp içilir Çig maydanoz ve badem de yemek yararlıdır alıntıdır