Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Belçikalı kız için harakiri yaptı

Belçikalı kız için harakiri yaptı
0
53

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Belçikalı kız için harakiri yaptı 1549048023 1549048023 belcikalikizicinharakiriyapti5c5498db7ab91belcikalikizicinharakiriyapti5c5498db7ab91 http:wwwinternethabercomimagesnews67095 Belçikalı kız için harakiri yaptı 15 Temmuz 2008 Salı 14:50 21 yaşındaki Belçikalı turiste aşık olan genç korku saçtı MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde tanıştığı 21 yaşındaki Belçikalı Elisia Guddbet'ten aşkına karşılık bulamayan 23 yaşındaki TFG korku saçtı Eline geçirdiği bıçağı 3 defa karnına saplayan genç, hastanede tedaviye alındı Belçikalı kız, Arkadaşlığımızı hatalı anladı Reddedilince deliye döndü Benim için hayatını tehlikeye atmasına gerek yoktudedi İstanbul'dan 3 arkadaşıyla birlikte Bodrum'a tatile gelen TFG, barda tanıştığı Belçikalı turist Elisia Guddbet'e aşık oldu Belçikalı kız ile 3 gün her tarafında Bodrum'da gezip dolaşan, plajda ve diskoda zaman geçiren Türk genci TFG, dün gece otogarda aşkını itiraf etmeye karar verdi İlanı aşkına inkar cevabı bölge TFG, çılgına döndü Belçikalı kızın arkadaşlarıyla birlikte otogardan ayrılmaya çalışması üstüne iyice öfkelenen genç, belindeki bıçağı çıkarıp intihara kalkıştı Tehditler ve küfürler savurup bıçağı 3 defa karnına saplayan TFG otogarda nefret edilen şey saçtı Elisia'nın gözünün önünde kanlar içinde yerde kalan genç, ambulansla Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırılıp tedaviye alındı Karnına birkaç dikiş atılıp taburcu edilen ve gözaltına alınan TFG, Ona aşık oldum Bana olan duygularından da emindim ama aniden değişti Aşkımı reddedince kendimden geçip böyle bir delilik yaptım Biraz da alkollüydümdedi Poliste açıklama veren Belçikalı turist Elisia Guddbet ise Arkadaşlığımızı yanlış anladı Birkaç gün Bodrum'da arkadaş grubumuzla gezdik eğlendik Hepsi bu kadardı Ama bana aşık olmuş Reddedilince deliye döndü Benim için hayatını tehlikeye atmasına gerek yoktu Bu antipatik olayın arkasında tatilimi bırakıp Belçika'ya döneceğimdiye konuştu  

858,499Konular
982,577Mesajlar
30,332Kullanıcılar
@rp_saplarSon üye
Üst Alt