Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Belediyenin faaliyetleri nelerdir?

Belediyenin faaliyetleri nelerdir?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
1 Kentin altyapısı ile ilgilenmektedir Bunun içerisine su dağıtımı, şebeke dağıtımı, kanalizasyon, şehiriçi yollar, doğalgaz dağıtımı vs gibi işler belediyeye aittir
2 Çöp birleştirme, yolların temizlenmes, itfaiye hizmetler, zabıta hizmetleri, cadde ve cadde temizliği ve halk sağlığını koruma gibi görevler
3 Şehir Halkı içerisinde imar ile ilgili izin ve belgeler belediyenin görevleri arasındadır
4 Şehrin idareli işleri belediyenin kontrolü altındadır Fiyat ve ödenti tespit etme, haller açma, pazar yerleri kurma, sanayi bölgeleri kurma vs gibi görevler belediyeye aittir
5 Büyük Kasaba içerisinde eğitim ile ilgili görevleri vardır Mektep öncesi eğitim verme, mesleki eğitim kursları düzenleme ve kütüphane açma vs gibi görevleri vardır
6 Sağlık hizmetleri, dini görevler, düğün işleri, yurt açma ve ucuz konut yapma gibi görevleri vardır
7 Kent içerisindeki ulaştırma alanındaki işler belediyeye aittir
8 Eski tarihi eserleri koruma, kültür merkezi açma, spor alanları yaratma, tiyatro müze ve sinema salonları açma gibi görevleri vardır (kısa) *

858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt