Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bellucı zirveye “ne yapmadan” ulaştı? Yanıtı bir tık ötede

Bellucı zirveye “ne yapmadan” ulaştı? Yanıtı bir tık ötede
0
57

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Bellucı zirveye “ne yapmadan ulaştı? Yanıtı bir tık ötede 1543437 1543437 bellucizirveyeneyapmadanulastiyanitibirtikotede5c4dd03135630bellucizirveyeneyapmadanulastiyanitibirtikotede5c4dd03135630 http:wwwsobeledikcomimghabermonicabellucci250x P margin: 0px; İtalyan yönetmen Marco Tullio Giordana'nın çektiği 'Sanguepazzo' adlı filmde, Mussolini döneminde yaşamış Luisa Ferida adlı bir oyuncunun hakiki yaşam öyküsünü beyazperdeye içeren ünlü aktris Monica Bellucci, Fransız Paris Match dergisine çarpıcı talimatlar yaptı Kendisinin de tıpatıp Ferida gibi etkileyici bir güzelliğe sahip olduğunu kabul eden İtalyan oyuncu, açıklamalarını şöyle sürdürdü: HERKES PEŞİMDEYDİ! * Eşim Vincent'la (Cassel), 'L'Appartement' filminin setinde tanıştık Ben onu tanımıyordum bile Kendisi de filmde benim rol alacağımı duyunca, o kadar kabiliyetli Fransız aktris varken, bu İtalyan modeli niçin seçtiniz?demiş Lakin çekimler başlar başlamaz, birbirimize aşık olduk Onunla tanışmamla birlikte sinema ve özel hayatım iç içe geçti ve bu koşul beni çok hoşnut etti Eşimin, hayatıma giren bir mucize olduğunu düşünüyorum ve her gün, ömrümün ardına kadar onunla edebilmek için dua ediyorum * Adım sürekli sinemanın en hoş kadınları aralarında anılıyor Açıkçası bu müşteri söylemlere alışkınım Hemen Şimdi 12 yaşındayken bile erkeklerin akıllarını başlarından alırdım Okul yıllarında, çevremdeki tüm erkeklerin bakışları ve ilgisi üzerimdeydi Bu koşul, fazla hoşuma giderdi Ortaokulda da, lisede de okulun en hoş kızı bendim Babam bu durumdan fazla rahatsız olurdu Onun tepkisini çekmemek için giydiklerime çok uyarı ederdim Cisim hatlarımı ön plana çıkaracak şeyler giymezdim Lakin gerçi erkekler beni tavlamaya kastetmek için uğraşmadan duramazlardı * Güzelliğim zaman zaman başıma tasa de oldu Özellikle oyunculuğa başladığım birincil yıllarda, başarılarımı yeteneğimden diğer şeylere bağlamaya kalktılar Birilerinin inanışına göre; hoş kadınların oyuncu olabilmeleri için yönetmenleriyle yatmaları şart Bu iddialar maalesef benim için de öne atıldı Böyle şeyler filmde canlandırdığım Luisa'nın yaşadığı 1930'lu yıllarda olur ya yaşanmıştır lakin günümüzde yaşanması imkan dışı Bugün bundan böyle kadınlar çok zinde ve egemen Sırf hoş diye, bir kadına birileriyle yatarak bir yerlere geldiğine dair bir sıfat yapıştırılması fazla çirkin Hele ama bu bayan benim gibi bir anneyse! Hoş bir kadın kimseyle yatmadan, yalnızca yeteneğiyle de bir yere gelebilir Ben bunun örneğiyim!  

858,506Konular
983,023Mesajlar
33,106Kullanıcılar
Asi1234Son üye
Üst Alt