Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ben 25 kız 15 yaşında

Ben 25 kız 15 yaşında

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Şu konuyu açmaya bile tereddüt ettim böylece utanıyorum ama anlatamam böyle bir yanlışa nasıl düştüm olayların bu kadar büyüyebileceğini nasıl varsayım edemedim bilmiyorum Tanıdığım bir kız var daha 15 yaşında maalesef ben buna abi gibi değilde dost gibi yaklaştım Sonradan bu bana kafayı taktı takıntılı ayla geldi 56 aydır hala peşimde Kendimden soğutmaya çalıştım tersledim küfürler ettim aralıksız azarladım kendimden soğutmaya çalıştım lakin bu yaptıklarıma inat peşimi bırakmadı Hatta arkadaşlarından öğrendiğime kadar hap içip canına kıymaya kalkmış hastaneye kaldırmışlar o derece kafayı bozmuş bana Bu olaydan sonradan artık eskisi gibi yüklenemiyorum da çünkü her türlü hareketi bekliyorum bundan böyle Hergün mesaj atıyor kendine kötü şeyler yapmaktan bahsediyor azıcık ailevi problemleri de var psikolojisi sağlam yok o kadar çıkmazdayım öyle çaresizim ama anlatamam Benden soğumasını bekledim fakat bir türlü soğumuyor bana us verebilecek kişiler olursa sevinirim

858,498Konular
982,055Mesajlar
30,042Kullanıcılar
SarrafffSon üye
Üst Alt