Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ben Affleck Kimdir Resimleri

Ben Affleck Kimdir Resimleri
0
128

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Ben Affleck Kimdir

Ben Affleck 1972 yılında Berkeley, Californiada dünyaya gelen Ben Affleck, öğretmen bir anne ile rehabilitasyon merkezi görevlisi bir babanın il çocuğuydu Kardeşi Casey ile birlikte daha minik yaşlarda oyunculuğa tutku eden Affleck, bu konuda ilk fırsatı ailesiyle birlikte taşındığı Bostonda yakalayacaktı Sekiz yaşında PBSnin The Voyage of the Mimi adlı biyoloji belgeselinde yer alan genç aktör, benzer yıl Matt Damon ile tanıştı Kendisinden iki sınıf üstte olan Damon ile çok yakın iki arkadaş olan Affleck, zamanın büyük bir çoğunluğunu sokaklarda Damonla sürterek geçirdiOyuncu, senaryo yazarı ve yönetmendir2007 yapımı,Gone Baby Gone filminin yönetmenidir

Affleck, Devlet Oyunları,Erkekler Ne Söyler Kadınlar Ne İster Kızımı Kurtarın, Tehlikeli Aslar Şehrin Adamları, Babasının Kızı,Hesaplaşma Korkusuz Şiddet Aşk ve daha çoğu filmde rol adlı2005 yılından bu yandan Jennifer Garner ile evlidir Çiftin Violet Anne Affleck ve Seraphina Rose Elizabeth Affleck adında iki kızıları vardır

Ben Affleck Resimleri

*

858,505Konular
982,725Mesajlar
33,057Kullanıcılar
yaramaz61Son üye
Üst Alt