Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ben Affleck Kimdir Resimleri

Ben Affleck Kimdir Resimleri
0
100

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Ben Affleck Kimdir

Ben Affleck 1972 yılında Berkeley, Californiada dunyaya gelen Ben Affleck, oğretmen bir anne ile rehabilitasyon merkezi gorevlisi bir babanın il cocuğuydu Kardeşi Casey ile birlikte daha kucuk yaşlarda oyunculuğa heves eden Affleck, bu konuda ilk fırsatı ailesiyle birlikte taşındığı Bostonda yakalayacaktı Sekiz yaşında PBSnin The Voyage of the Mimi adlı biyoloji belgeselinde yer alan genc aktor, aynı yıl Matt Damon ile tanıştı Kendisinden iki sınıf ustte olan Damon ile cok yakın iki dost olan Affleck, zamanın buyuk bir coğunluğunu sokaklarda Damonla surterek gecirdiOyuncu, senarist ve yonetmendir2007 yapımı,Gone Baby Gone filminin yonetmenidir

Affleck, Devlet Oyunları,Erkekler Ne Soyler Kadınlar Ne İster Kızımı Kurtarın, Tehlikeli Aslar Şehrin Adamları, Babasının Kızı,Hesaplaşma Korkusuz Zor Aşk ve daha bircok filmde rol adlı2005 yılından bu yana Jennifer Garner ile evlidir Ciftin Violet Anne Affleck ve Seraphina Rose Elizabeth Affleck adında iki kızıları vardır

Ben Affleck Resimleri

imagesbenaffleckkimdirresimleri5b07fc5e944f3

imagesbenaffleckkimdirresimleri5b07fc5ff213a

imagesbenaffleckkimdirresimleri5b07fc6126d56

imagesbenaffleckkimdirresimleri5b07fc6271ea1

imagesbenaffleckkimdirresimleri5b07fc639a5d7

imagesbenaffleckkimdirresimleri5b07fc64b1320

858,501Konular
982,605Mesajlar
30,361Kullanıcılar
moetiSon üye
Üst Alt