Ben Affleck Türkiye'de Ben Affleck Türkiyede yeni filmi haberler fotoğraflar hepsi burada arkadaşlar Yakışıklı ve başarılı ABD'li oyuncu,yönetmen ve oscar ödüllü senarist(10 parmağında on beceri böyle birşey sanırımbenaffleckturkiyede5c4e7e8aebe9balt ) Ben Affleck'i birçoğumuz gerek özel hayatı gerekse projeleri ile tanıyoruzdurKendi adıma söylemem icabında Ben Affleck'i :wwwbilgilihocamcomyaşam öyküsü115290jenniferlopezhtml ile yaşadığı karışık ilişkisi ile tanımıştım iyi ancak de tanımışım çünkü önemli anlamda başarılı işlere imza atıyor ve atacağa benziyorŞimdilerde ise yeni filminin çekimleri için Türkiye'de bulunuyormuş,Sizler için haberin tamamını ekliyorum meleklerbenaffleckturkiyede5c4e7e8aebe9balt 1548648069 1548648069 benaffleckturkiyede5c4e7e8b4d1dbbenaffleckturkiyede5c4e7e8b4d1db benaffleckturkiyede5c4e7e8b4d1db ''Argo' filmi için daha önce Etiler'i İran sokaklarına çeviren Ben affleck,önceki gün de EminönüSultanhamam'da 'motor' dediSirkeci ve Karaköy'de devam edilen çekimler esnasında basın mensuplarının bakış almaması için yoğun çaba sarf edildi Çekimler nedeniyle Karaköy'deki iki cadde trafiğe ve yaya girişine kapatıldıSette oyuncularına silahlarını nasıl kullanmaları gerektiğini anlatırken görüntülenen Ben Affleck,çekim arasında da ekibi için nemli kek,hamburger,kaşarlı sandviç,kurutulmuş kayısı,ceviz ve badem sipariş etti Belediye başkanı yönetmen koltuğunda Ben Affleck'in sette bir de misafiri vardıFatih Belediye Başkanı Mustafa Demir,ekibi ziyaret ettiAffleck'in kapıda karşıladığı Demir,önce seti gezdi,ardındaki yönetmen koltuğuna oturarak monitörden çekimleri izlediDemir'e İstanbul'u fazla beğendiklerini söyleyen yapımcı Chris Brigham,'şu anda tüm Hollywood burada,Los Angeles'ta kimse kalmadı' dediBen Affleck de bundan sonradan İstanbul'da daha çok çalışmak istediğini söyledi bu arada arkadaşlar ilk tanıdığım yakışıklı Ben Affleck'ten eser kalmadığını resimlerine baktığımda anlamış oldumbenaffleckturkiyede5c4e7e8aebe9balt