Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ben Akrep Sevgilim Yengeç

Ben Akrep Sevgilim Yengeç
0
79

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Ben Akrep Sevgilim Yengeç Bir Yengeç burcuna aşıksanız size fazla yerinde birini buldunuz demektir Bu beraberliğin değeri 10 üzerinden 10 olacaktır Yengeç insanı da sizin gibi derin duygulara sahiptir ve çok anlayışlıdır Birlikte zengin ve sıcak yaşantınız olacaktır İkinizinde duyguları çoğu kez değiştiği için bu konuda birbirinize kavrama gösterirsiniz Değişen duygularınızı izlemek ilginç olacaktır Yengeç'te sizin gibi su elementi taşıdığı için o da kuvvetli, içgüdüsel ve yakın bir ilişkiye gereksinim duyar İkiniz aralarında siz daha esneksiniz ama o da değişen durumlara ahenk sağlayabilir Yatakta birbirinizi mükemmel anlarsınız Yengeç burcu aile istediği ve Akrep burcu da doğurganlığı yönettiği için beraberliğiniz fazla bereketli olacaktırYengeç bununla birlikte besleyicidir, ikinizinde hayal ettiği ev ortamını yaratacaktır siz evlenmeden önce karşısındakinin hakiki aşkınız olduğundan emin olmalısınız Çevrenin etkisi ile veya diğer sebeplerden yanlış insanla evlenirseniz netice facia olacaktır Siz hayatta yalnızca bir defa aşık olunduğuna inananlardansınız Yengeç burcu için güzel yemekler pişirmek aşkının bir ifadesidirBirlikte mutfağa girin, yemek pişirin, birbirinize yedirin ve sevişin İyi eğlenceler ! Sizi güzel günler bekliyor , Yengeç burcunu sakın bırakmayın  

858,506Konular
983,085Mesajlar
33,115Kullanıcılar
smrnr16Son üye
Üst Alt