Ben, vücudun rastgele bir noktasında deri renginde,kahverenginin çeşitli tonlarında deri seviyesinde yahut deriden kabarık, büyüklükleri değişen, yuvarlak, oval ya da sistemsiz olabilen oluşumlardır.
Ben muayenesi ise, sıradan dermatolojik muayene ve dermoskop denilen cihazlarla dermatologlar tarafından yapılan muayenedir. Muayenenin sonucunda ”alınabilir ben” tanısı konulan benler tekrar dermatologlar tarafından alınabilir.
Hangi yollarla ben alımı yapıyoruz?
Kriyoterapi (dondurma yöntemi)
PLEXR (Plazma enerjisi)
Koter (Yaktırma)
Cerrahi ile alım
Hangi tedavi tekniği bana tutarlı?
Tedavi metodunu belirlemede birden ziyade etken var elbette. Hastamızın nevüs yapısı, cilt tipi, nevüsün vücuttaki noktası bunların arasında sayılabilir. Dermatoloğunuz karar verip en sağlıklı ve konforlu formuyla beni alacaktır.
Güzelleşme Süreci nasıldır?
Güzelleşme süreci yapılan süreç biçimine nazaran değişir, yeniden hastamızın vücut yapısına ve benin mahalline nazaran değişebilir. Daha hareketli yerlerde farklı güzelleşme mühleti olabilir. Süreçler sonrası çevre hayata rahatlıkla devam edilir.
Ben takibinizi evvel kendiniz sonra da dermatoloğunuzla yapmalısınız.
Ben muayenesi ise, sıradan dermatolojik muayene ve dermoskop denilen cihazlarla dermatologlar tarafından yapılan muayenedir. Muayenenin sonucunda ”alınabilir ben” tanısı konulan benler tekrar dermatologlar tarafından alınabilir.
Hangi yollarla ben alımı yapıyoruz?
Kriyoterapi (dondurma yöntemi)
PLEXR (Plazma enerjisi)
Koter (Yaktırma)
Cerrahi ile alım
Hangi tedavi tekniği bana tutarlı?
Tedavi metodunu belirlemede birden ziyade etken var elbette. Hastamızın nevüs yapısı, cilt tipi, nevüsün vücuttaki noktası bunların arasında sayılabilir. Dermatoloğunuz karar verip en sağlıklı ve konforlu formuyla beni alacaktır.
Güzelleşme Süreci nasıldır?
Güzelleşme süreci yapılan süreç biçimine nazaran değişir, yeniden hastamızın vücut yapısına ve benin mahalline nazaran değişebilir. Daha hareketli yerlerde farklı güzelleşme mühleti olabilir. Süreçler sonrası çevre hayata rahatlıkla devam edilir.
Ben takibinizi evvel kendiniz sonra da dermatoloğunuzla yapmalısınız.