ben anladım oysa acıyı yeni tatmışım Anladım ancak hiç bir şey vefat değin acı vermezmiş insanaayrılık acısı,duyulan istek,küsüşmeler,kaprisler,kırgınlıklar,kızgınlıkl arBunların tümü fazla boşmuşEn büyük acı ölümmüşÖlümün soğukluğunu hissetmekmişOnun elini ölmüşte olsa ısıtmak isterken onun sizin elinizi buz gibi yapmasıymış acıSiz ona ağlayan ne olur kalk diye yalvarırken onun bundan böyle sizi duyamayacak dek uzaklarda olmasıymışsiz eğilip onu son defa öperken onun size tepki veremeyişiymiş acıonu gömüp hiç bir şey olmamış gibi onu mezarda bırakıp eve dönmekmişyağmur yağdığında yalnızca onu düşünmekmişsohbetlerde adı geçen lakin kendi olmayan bir acıymışsofralarda yeri olan lakin yeniden hiç oturamayacak olanmışhani derler ya acının en kötüsünü yaşadım diyeben anladım ancak acıyı yeni tatmışımyaşadığım hiç bir şey bu kadar acıtmadı içimiHiç bir şey bu kadar büyük bir başıboşluk yaratmadı bendeHer şeyin yeri doldurulabilir ama bu tembellik aslaYerine kimseyi koyamayacağım bir boşlukuykularımı kaçıran bir başıboşlukHiç bu dek tedirgin olmadım,Hiç bu kadar fena hissetmedim,hiç bu dek gözüm yollarda kalmadı,gittiğini hiç dikkate almak istemedimben hiç sensiz kalmadım sen vardınHayatımda birincil defa bu değin çaresizimSenin bundan böyle olmadığını bilmekBunu çakmak canımı fazla yakıyorben daha hazır değildimbizim daha yaşayacaklarımız vardı Şu Anda her şey yarım (özel baskı)