Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

'' Ben Anneyim ! ''

'' Ben Anneyim ! ''
0
111

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Ben Anneyim
Anneyim Ben

Seni,bir hücreden yaşamaya bedel bir canlı haline getiren benimSeni ıstırapların en büyüğü ile doğurdum;sevinçlerin en büyüğü ile kollarıma aldımSana ilk davranışı,ilk gülüşü, birincil bakışı, ilk heceyi ben öğrettimSeni karşılıksız , menfaatsiz , ilk ben sevdim

Sana hayatta lüzumlu olacak birincil dersleri ben verdimSenin yüzünden birincil acıyı ben duydumİlk ağlayışlarını benim göğsümde dindirdinİlk sırrını bana açtınİlk dost beni edindin

Ben anneyim!
Bana herzaman güvendinİlk aşkını ben hissettimÜzüntülerin benim üzüntülerim olduSeni pencerelerde bekledim, gelişinle kapılara koştumSeni herzaman benzer duygularla bağrıma bastım, seninle övünç ettim , seninle taçlandım, şereflendim

Ben anneyim!
Ben,Allah'ın en büyük lutfuna değer görülmüşümBen bereketim, yeryüzünde iyi ve güzel, kötü ve çirkin herşeyin mesuliyetini taşıyorumMedeniyet benim, mazi benim , gelecek günlerin ümidi benim

Ben anneyim!
Ben insanlığın başı ve sonuyumBen hayata şekil veren sanatkarımİstediğim renkleri kullanır , istediğim gibi yontarımBeynine birincil nakşolacak sözler, kalbine ilk yerleşecek duygular benim duygularımdırBen cennet ve cehennemimBen istersem sevgi, kardeşlik ve dostlukla büyütürüm;istemezsem kinle , düşmanlıkla içini doldururumBen dünyaya nizam veren iradeyim

Ben anneyim!
Ben tahammül ve tahammülümBen en yumuşak ve en sertimCesur olmayı nasıl benden öğrendiysen , korkuyu da ben sana öğrettimSeni birincil öpen ve ilk döven benimSevmek, abayı yakmak, şefkat, kin, arkadaşlık ve düşmanlık duygularının tümü bende

Ben anneyim!
Bir acı duyarken beni çağırırsınBen teselliyimÖlsem bile gözüm arkamdadırBen endişelerin derin kuyusuyum, kendi içime düşerimBen tüm alakaların mihrakıyımCömert olduğum dek hasis, kıskanmaz göründüğüm derecede kıskancım

Evet, seni kıskanırım!Sen benim eserimsin, sen benim emeğimsinSen benim güzel günlerim, geçen ömrüm, tüm hatıralarımsınSeni kıskanırımSeni bu duyguyla bunaltır, ayaklanma ettirir, üzerimSeni kendime hasretmek isterimBunun için kıskanırım seni

Ben anneyim!
Ben saygının mihrabıyımÖnümde diz çökmeni, gönlünde yer etmeyi isterimHakkım ödensin isterimUnutulmaktan korkarımBaş üstünde ve baş köşende yerim
Bu benim hakkım!

Ben anneyim!
Ve son nefesimdeHer süre
Sütüm ve hakkım helal olsun yavrum derim
*

858,476Konular
981,279Mesajlar
29,555Kullanıcılar
Üst Alt