Ben arkandan yalnızca baktim Gittin Ben arkandan sadece baktım Ancak söyleyecek öyle fazla şeyim vardı ama ’’gidersen, iyiye dair ne varsa içimde yitireceğim hepsini Gidersen, sönecek içimdeki alev ve bir daha hiç kimse yakamayacak Gidersen, karanlığa mahkum edeceksin günlerimi O karanlıkta yolumu kaybedeceğim’’ diyecektim sana Konuşamadım Gittin gidişini görmemek için gözlerimi kapattım Öğlesine acıdı oysa içim, tutup koparsalardı kolumu, bacağımı bu dek acı duymazdım Acım yaş olup akmalıydı gözümden Ağlayamadım Gittin gidişini önlemek için tutmalıydım ellerinden Ellerim değilmiydi her dokunuşunda seni ürperten?! ürperirdin tekrar biliyorum Bir defa dokunsam, bir kes tutsam ellerini, gitmek için biriktirdiğin bütün cesaretin kaybolurdu Tutamadım Gittin bir felaket gibiydi gidişin Sen adım, adım uzaklaşırken benden çöküp kaldı bedenim olduğu yerde Nice terk edişlere dayanan bu yürek bu kes yenilmişti Bu değin zayıf değildim ben, kalkmalıydım Kalkamadım Gittin fakat ben geldiğin gün gideceğini biliyordum Hazırdım gidişine Firari zamanları yaşıyorduk Vakit bitecek ve sen gidecektin Bense gidişinin ertesi günü hayatıma kaldığım yerden devam edecektim Edemedim Başlayamadım Gittin bir şey söyledin mi sırası gelmişken? ‘KAL’ dememi istedin mi? Son bir kez ‘ SENİ SEVİYORUM ’ dedin mi? ‘BEKLE BENİ DÖNECEĞİM’ dedin mi? Beynim öylesine uğulduyordu ancak Duyamadım Gittin Nereye gittiğin kayda değer değildi Binlerce kilometre uzaklarda zeka olsan, iki metre ötemde de fark etmiyordu Artık yoktun ve başlıca bu fikir beni felç ediyordu Kurtulmalıydım senden, bu yokluğun duygusundan kurtulmalıydım Kurtulamadım Gittin unutulanların arasına katılmalıydın Anıları bir sandığa koyup hayatı bir yerinden yakalamalıydım Bu aşk noktalanmalıydı, bu sevdadan vazgeçmeliydim Yapamadım Gittin bir okyanusun ortasında, tek küreği kaybolmuş sandalda dev dalgalarla boğuşan bir denizciyim bundan böyle Bil ki; Sevmekten vazgeçmedim seni, bil ancak seninle birlikte sevdanıda taşıyacağım yüreğimde Bil oysa seni unutamadım Yazan: Oğulcan Yılmaz sevdimseninet