iltasyazilim
FD Üye
arkadaşlar ben lise 3'e gidiyorum açık açık söyleyeyim hala hoşlanmakla aşık olmak arasındaki farkı anlamış değilim sınıfımda bir kız var(dı) aslında çok hoş ona aşığım oysa sırrımı haberdar olan herkes bana geçici lise aşkı diyor söylermisiniz 6 takvim geçici aşk olabilir mi? kızın yanına bile oturamıyorum bir kere basit bir oyun oynayalım dedik o ben ve 34 dost elini tuttuğumda terden sırılsıklam oldum sınıftaki herkesle konuşuyordum fakat onu gördüğümde bile ölecekmiş gibi oluyorum bizim okulumuzun tabi ilçedeki şubesi açıldı bu sene oraya gitti(yani bu sene orada okudu) nadiren ziyarete geliyorlar okulca her gelişinde rezil rüsva oluyorum resmen kız arkamda ve dönüp bakmaya bile cesaretim olmuyor lütfen bana bir tavsiyede bulunun bu sene gelme şansı var bizim okula ben napıcam
keza birşey daha söyleyeyim sanırım benim onu sevdiğimi biliyor olayların tekini anlatayım dicem ama hangisini seçeyim neyse geçen gün genel imtihan için okula geldi dediğim gibi o bizim alt okulumuza geçmişti 45 kişi arkamda o vardı sınıfımızda bir kız var onun yanında duruyordu bana seslendi adımla bende istemsiz hareket olarak baktım kız gülerek bana baktı ve göz kırptı utancımdan anında önüme döndüm yarı bütün mektep görmüş gibi bir his vardı içimde
lütfen yorumlarınızı esirgemeyin bazıları kısa lise sevdası diyor lakin lütfen açıklama yapın
keza birşey daha söyleyeyim sanırım benim onu sevdiğimi biliyor olayların tekini anlatayım dicem ama hangisini seçeyim neyse geçen gün genel imtihan için okula geldi dediğim gibi o bizim alt okulumuza geçmişti 45 kişi arkamda o vardı sınıfımızda bir kız var onun yanında duruyordu bana seslendi adımla bende istemsiz hareket olarak baktım kız gülerek bana baktı ve göz kırptı utancımdan anında önüme döndüm yarı bütün mektep görmüş gibi bir his vardı içimde
lütfen yorumlarınızı esirgemeyin bazıları kısa lise sevdası diyor lakin lütfen açıklama yapın