Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ben Askere Gidecem :))

Ben Askere Gidecem :))
0
382

Similar threads

imagesbenaskeregidecem5ae8ef997d9ab 30 bin TL karşılığı askerlikten muaf olanlara inat bas bas bağırıyor bu kucuk delikanlı Ben Askere Gidecemmmmdiye imagesbenaskeregidecem5ae8ef9a911d5png) Buyrun hep birlikte izleyelim
Cevaplar
0
Görüntüleme
143
Zarurî askerlik müddetini altı aya indiren yasa yaklaşık 130 bin askere erken tezkere yolunu açtı, 460 bin bakaya ve yoklama kaçağına da bir sefere mahsus kurasız bedelli askerlikten yararlanma hakkını getirdi. Bir aylık temel eğitimle bedelli askerlik için peşin ödenecek ölçü ise 31 bin lira...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
imagesbedelliaskerliktenfaydalanacakunlulerkimler5ad1e3411dbbd Hangi unluler bedelli askerlikten yararlanacak Cıkması muhtemel bedelli askerlikten yararlanabilecek unluler arasında Kenan Doğulu (37), Yalın (31), Gokhan Ozen (32), Murat Dalkılıc (28), Murat Boz (31), Kıvanc Tatlıtuğ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
Hangi ünlüler bedelli askerlikten yararlanacak Çıkması mümkün bedelli askerlikten yararlanabilecek ünlüler aralarında Kenan Doğulu (37), Yalın (31), Gökhan Itina (32), Murat Dalkılıç (28), Murat Boz (31), Kıvanç Tatlıtuğ (28), Tolga Karel (33), Sarp Apak (30), Tolgahan Sayışman (30), Mete...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Bedelli askerliğin şartları İşte bedelli askerlik şartları; Bedelli askerlikte Türk Silahlı Kuvvetlerinin görüşlerinin dikkate alındığı ve faydalanma sayısını devirmek için yaşın yükseltildiği belirtildi Bedelli askerlik uygulamasına ilişkin Ulusal Savunma Bakanlığı bünyesinde hazırlanan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
858,528Konular
981,475Mesajlar
31,398Kullanıcılar
AslannnnSon üye
Üst Alt