Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ben ayrılıyorum forumdan...

Ben ayrılıyorum forumdan...
0
85

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Ben ayrılıyorum forumdan Ben Ayrılıyorum forumdan mesajlari Admin: Forumundan ayrılıyorum Taksidi ödüyemedik bu ay Doğal olarak siz de bölünmüş olacaksınız Canlarım benim, benim ayrılmama hiç dayanamazsınız!! Hassas: Zaten unutuldum, gitsem de kimse farketmiyecek O yüzden yazayım dedim, ben diyorum, gidiyorum Ooo, kime diyoruz ?! Bak hiç dinliyorlar mı ? süper Mod: Forumdan ayrılıyorum artık ayrılık modundayım Hoşça kalın Muhalif doğacı: Forumdan ayrılıyorum arkadaşlar Direnişlerime karşın forumun en altındaki ağaçlar kesilerek forum oyunlarıbölümü açıldı Adminleri şiddetle kınıyorum Kın kın kın Çılgın: Ben deliyim deli Manyağım ben O yüzden ayrılıyorum forumdan Niçin demeyin, ben de bilmiyorum Deliyik dedik ya alla alla niye soruyonuz Bak acilen de ayrılmıyorum Piskolojik manyağım ben Ne yaptığım muhakkak yok Çılgın, efendim Ehuehue, kendi kendime de konuşuyom Deliyim, yaparım Duygusal: ben bennn …………………daha artı konuşamayacağım bööööwwww Kıskanç: Hiç bi isimli konularda ismim geçmiyo İlle söylemem mi lazım kardeşim ? En kısa zamanda kendimi o cins topiklerde bakmak istiyorum, artı zamanım yok, akşam oldu, ortama akmam lüzumlu Akmerkez beni bekler Adım en az 3 isimli topikte geçene dek foruma uğramıyacağım Dolmuş şoförü: Duyduğuma göre forumda 2 tane taksi şöförü olan aza varmış Onların olduğu yerde ben bir dakka durmam Onlar gidene değin yokum ben arkadaşlar Kahrolsun taksiciler, yaşasın dolmuş şöförleri Yeni Üye: Ben çok yeniyim Eskiyene kadar foruma girmiyeceğim