Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ben Balık Sevgilim Oğlak

Ben Balık Sevgilim Oğlak
0
78

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Ben Balık Sevgilim Oğlak Bu ilişki Oğlak burcunun hırsı ile Balık burcunun hayal gücünün çekici bir karışımı olacaktır Oğlak sevgiliniz finans ve kariyerle ilgili harikulade tavsiyelerde bulunacak, başarılı olmanız için size destek olacaktır Oğlak burcunun pratik ve kararlı tutumundan sizde faydalanacaksınız Oğlak insanının espri gücü bir uçtan bir uca beraberliğiniz eğlenceli olacaktır İkinizde aile ve ev hayatından hoşgörü alırsınız Oğlak burcu iyi kazancı ile ikinizi geçindiren taraf olacaktır Oğlak burcunun sevdiğinizden muhakkak olmadığınız özelliği ise onun maddesel dünyaya verdiği önemdir Onun için sosyal statü fazla önemlidir, iyi bir çevreye ait olmak ister Bu yüzden de giyiminin, arabasının, evinin bu çevreye uygun olmasını ister Balık burcu ise bu herif şeylere ağırlık vermez Komşuları ile yarışmanın amaçsız olduğunu düşünür Balık için manevi değerler daha önemlidir Aranızda fakat bu ayrım, ilginç sahnelere sebep olacaktır Oğlak burcunun toprak özelliği ile sizin su özelliğiniz bir arada bereketli bir ilişki yaratacaktır Beraberliğiniz ilgive itinaile özetlenebilir Yatakta da her şey çok iyi olacaktır Oğlak bu konuda yavaş ve dalgın davranır Sizin becerikli stiliniz ve ilişkinize olan derin bağlılığınıza hayran kalacaktır Bir keçi ile bir balık mutlu olabilir mi? Elbette evet!  

858,506Konular
983,095Mesajlar
33,116Kullanıcılar
TrsweozZSon üye
Üst Alt