Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ben Balık Sevgilim Yay

Ben Balık Sevgilim Yay
0
54

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Ben Balık Sevgilim Yay Yay fazla açık sözlü, Balık ise kırılgan ve diplomatik olduğu için bu ilişki bilhassa irtibat bakımından kuvvet olacaktır Yay burcu patavatsızlığının yanı sıra tasasız, dikkatsiz ve ara sıra de bile bile kırıcı olabilir Bu tutumu için hesap sorduğunuz süre bunu doğrusu sizin istediğinizi söyleyecek, tartışmalarınız uzayacak ve sonuçta ilişkiniz bitebilecektir Yay alev elementi, Balık ise su elementidir, bu ikisi astrolojide ahenkli sayılmaz Tüm bunlara karşın Yay burcunun eğitime olan merakını ve insanlık dahil her konuda fakat felsefi fikirlerini beğenirsiniz Yay'ın uzakta ülkelere olan yolculuk merakı da hoşunuza gider Balık insanının her şeye endişelenme huyu Yay'ı çıldırtabilir Siz de bütün bu ortama rağmen hala Yay'ın bu değin iyimser olmasını anlayamazsınız Fazla iyimserliği ve sizi eleştirmesi sinirinizi bozacaktır Yay atletik bir vücuda sahiptir, Balık ise hantal olabilir Yay burcu sizi spor salonunda form tutmanız için heveslendirebilir Siz de onun yüzmeye olan ilgisini artırabilirsiniz Artı yorucu ve rekabet gerektiren spor türleri sizi yıpratır Başka ortak hobileriniz olsa bile ayrı sporlar yapma konusunda anlaşabilirsiniz Yatakta Yay burcu oyuncu ve esprilidir lakin aradığınız duygusal yoğunluğa sahip değildir Yay patavatsızlığını özel anlarınıza taşırsa ilişkiniz bitebilir Onun tipik yorumlarına tedbirli olmalısınız Yay bekarlar burcudur, bunu bilmenizde menfaat var Serbest onun için fazla önemlidir Yay'ın kimseye hesap vermeme gibi bir takıntısı vardır ve bu yüzden evlilikten kaçar Aslında sadıktır Balık burcu da zaten daima evlilikten yanlamasına değildir, bu yüzden bu ilişki iyi gidebilir İkinizde sıvı özellik taşıdığınız için elastik ve uyumlusunuz Entellektüel açıdan Yay ile uyuşursunuz Bu sayede birbirinizi yöneticilik edebilirsiniz Eğer bu ilişki başarılı olursa sizin emekleriniz bir uçtan bir uca olacaktır  

858,496Konular
981,654Mesajlar
29,726Kullanıcılar
yalanciyarimSon üye
Üst Alt