Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

ben bilmem beyim bilir

ben bilmem beyim bilir
0
61

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
ben bilmem beyim bilir en son ne vakit adet gördünüs? ben bilmem beyim bilir (ankara büyük doğumevi'nde geçmiştir) beyiniz evde mi? ben bilmem beyim bilir hmm beyniniz evde mi peki? beyim bilir? allah bildirsin teyze; haydi çav! hanımefendi ben esas çocuk sağlığından geliyorum hoşgeldin buyır içeri doğum kontrol yöntemleri hakkında data verecektim de buyır, otur kaç çocuğunuz var? on iki dene buradaki dört tanenin açık havada da var yani? hee onlar okuldalardır nasıl korunuyorsunuz? ben bilmem beyim bilir belli oluyor teyze, sen ask nedir bilir misin? ben bilmem beyim bilir hö? kızım beni arayan oldu mu? ohoo beni bile arayan oldu nasıl? koca buldum ben suha bey ha iyi iyi beni arayan oldu mu? ben bilmem beyim bilir ulen bütün kadınlar aynısınız iyi günler hacı arif sokak ne tarafta acaba? ben bilmem beğyim biliyo daha fazla,değişik alanlarda nobel,pulitzer ödülleri var beyimin,beyim şimdi şu cadde d beyim invented internet kısa boylu, şişman ve çirkin bi kadınsınız! ben bilmem beyim bilir zziirrrr!* buyır selami abey? merhaba neriman abla ya benim anahtar kaybolmuş da kapıyı çalıyorum çalıyorum açan değil benim hanım nerde biliyon mu acaba? valla ben bilmem beyim bilir oeh! buyrun siparis vemis miydiniz? hayir,ben bir big mac menu alacam 300 bin lira farkla büyük secim ister misiniz? ben bilmem beyim bilir ? sence kemal beni aldatiyo mu nurten? ben bilmem beyin bilir efenim? o da olmadi ben bilmem beyim bilir, tanir o kemal'i sorarim ben  

858,496Konular
981,849Mesajlar
29,894Kullanıcılar
Üst Alt