Ben Bilmem Eşim Bilir Stüdyosunda Yangın Çıktı! ben bilmem eşim bilir, ben bilmem eşim bilir programı, ben bilmem eşim bilir yangın Sevgili melekler, Posta Gazetesi tv eleştirmeni Mesut Yar talihsiz olayı köşesinden duyurdu, Ben Bilmem Eşim Bilir yandı! 28917 28917 benbilmemesimbilirstudyosundayangincikti5c4dcc2024a30benbilmemesimbilirstudyosundayangincikti5c4dcc2024a30 640 480 benbilmemesimbilirjpg28917 Ben Bilmem Eşim Bilir Stüdyosunda Yangın Çıktı! benbilmemesimbilirjpg28917 Ben Bilmem Eşim Bilir Stüdyosunda Yangın Çıktı! Mesut Yar'ın açıklamasına tarafından ' Önceki gün bir film platosunda çıkan yangın en fazla Ben Bilmem Eşim Biliri (Kanal D) vurdu Yarışmanın ödül olarak verdiği arabası dahil tüm dekoru kül oldu Allah'tan önümüzdeki bölümlerin tamamına yakını bu dekorda çekilmiş, yaz aylarına dek olan oyunlar bitmiş gibiydi Tersi olsaydı program ekibi gerekli bir ara verip her şeyi sil bitmiş gerçekleştirmek zorunda kalacaktı Neyse, sonuç itibarıyla bu bir yangın Önce büyük geçmiş olsun diyelim, sonradan da Allah rahatlık versin temennimizi ekleyelim'