Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

ben bir kazmalık yaptım

ben bir kazmalık yaptım

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
bi aralar bi kızla çıkıyordum saçma davranmaya başladım o da arkadaş olalım dedi sonra kendi kendime intikamımı alıcam dedim doğrusu özür dilesem olurdu lakin ben gittim arkadaşa nosunu verdim ve söylediğim şeyleri yazmasını söyledim kız tamamen çıldırdı beni bakımlı bırakın falan dedi fazla pişmanım konuşcak yüzümde yok ne yapmalıyım?

Similar threads

bi aralar bi kızla çıkıyordum abuk subuk davranmaya başladım o da arkadaş olalım dedi sonra kendi kendime intikamımı alıcam dedim aslında özür dilesem olurdu lakin ben gittim arkadaşa nosunu verdim ve söylediğim şeyleri yazmasını söyledim kız tamamen çıldırdı beni gizli bırakın falan dedi çok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Arkadaşlar merhaba bi sorunum var tezgâhtar olmanız dileğiyle; Azıcık uzun fakat kusuruma bakmayın Sevgilim okulda watsaptan konuşuyoruz ama arada internet çekmiyormuş ondan bekliyorum yazmasını her neyse en son ben yazdım okula gitmicem canım istemiyor diye 4 saat bekledim yazmasını sonunda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
ben bi hata yaptım ve paylaşmak istedim ne yapacağımı şaşırdımPEYGAMBER EFENDİMİZ İN BİR HADİSİNDE SEVDİĞİNİZE SEVDİĞİNİZİ SÖYLEYİN hadisi şerif ini okuduktan sonradan ne zamandır hoşlandığım birine kendisini çok beğendimi söyledim daha doğrusu söylemek zorunda sakladım bana kalsa her zaman...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Selamlama arkadaşlarhemen konuya giriyim ben bi kızdan hoşlanıyodum ve söyledim birincil başlarda olmaz dedi diğer birinden hoşlanıyomuş fakat baht istedim verdi konuştuk ve sevdiği kişiyi anlattı kızı reddetmiş işte lakin unutamıyomuş kızla sabahlara dek konuşuyoduk cok samimiydik benim için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
128
Ben hayatımda Lise 2 de bir kız sevdim Fakat fazla seviyordum Dünyalar dek Gözlerinin rengi yeşildi Çok seviyordum Buraya yazmakla anlatamam Lise 2 de ona sevdiğimi söyledim 3 hafta daha sonra Konuştuk ettik 4 gün çıktık 12 Mayıs Perşembe 16 Mayıs Pazartesi 2019 Benden ayrılma sebebi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
858,497Konular
982,015Mesajlar
29,998Kullanıcılar
OhSoYouParisSon üye
Üst Alt