Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ben bu kizi anlamiyorum ?!

Ben bu kizi anlamiyorum ?!
0
107

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Ben bir kizdan red cevabi almistim ve o zamanda bir baslik acmistim Daha Sonra bana öğüt edilen gibi bütün ilgimi kizdan cektim ve umursamaz gibi takildim Hatta yeni sinifimdan bir kizla cok iyi anlastik ve baya samimi arkadas olduk Defalarca beraber takiliyoruz okulda Bu hoslandigim kiz Eva'da defalarca bana bakmaya basladi Arkim daima çaktırmadan bakiyor diyor, önceden daha cokta göz göze gelmeye basladik Hep ben ve o kiz brbr takilinca dönüp bize bakiyor, 34 sefer yakaladim Bu haftada benim dikkatimi cekmeye calisan hareketler yapti, arkama gecip zipliyor felan, arkini üzerime dogru itiyor Cuma günüde son mektep günüydü,ayni zamandada dogumgünümdü Neyse ben siniftan ciktim Eva bizim sinifin önündedi Beni görür görmez yolunu degistirdi felan bizde arkimla pesinden gittikOrada brz dolandiDaha Sonra baska bir arkadas cagirdi onun yanina gittimEva'da geldi arkima birsey sordu daha sonra benimde dogumgünümü kutladiOkul sonuda Eva önden bir arkiyla cikmistiAma daha sonra onu yanliz birini beklerken gördüm ve benim yanimdada samimi bir kiz arkim vardi 34 saniye göz göze geldikSonradan arkasini döndü Ben kapidan cikarken bitmiş baktim ve yine bize bakiyorduBugün'de Noel nedeniyle Eva'ya bir msj attim oda cevapladiIyi noeller ve tatiller diledimOda iyi tatiller diledi ve dogumgünümü tekrardan tebrik etti
Sizce benden hoslanmaya basladi mi ? En azindan icinde bir merak olustu mu ? Bu kizi gercekten cok seviyorum ve her seyi yapmayada hazirim
Nasil davranmaliyim, böyle devam etmelimiyim bilmiyorum bana yardim edin

858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt